ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Ενισχύθηκε αμυντικά με Ρεϊνίλντο

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Η Ατλέτικο Μαδρίτης, στο παρά πέντε, ήρθε σε συμφωνία με τη Λιλ και απέκτησε τον Ρεϊνίλντο για την αριστερή της πτέρυγα της άμυνάς της…

Η Ατλέτικο Μαδρίτης, στο παρά πέντε, ήρθε σε συμφωνία με τη Λιλ και απέκτησε τον Ρεϊνίλντο για την αριστερή της πτέρυγα της άμυνάς της…

Λίγη ώρα πριν λήξει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, η Ατλέτικο Μαδρίτης ενισχύθηκε στην αμυντική της γραμμή, αποκτώντας τον Ρεϊνίλντο από την πρωταθλήτρια Γαλλίας, με τον παίκτη τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε.

 

Αμυντικός με… επιθετικές αρετές

Ο αριστερός οπισθοφύλακας από τη Μοζαμβίκη, έχοντας μία γεμάτη σεζόν με τους «λιλουά», καθώς και 27 συμμετοχές στο πρώτο μισό της σεζόν 2021/2022, τράβηξε τα βλέμματα των «ροχιμπλάνκος» με τις επιδόσεις του.

Στο πρόσωπο του ο Τσόλο Σιμεόνε είδε ένα αριστερό μπακ, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να παίξει καλά τόσο στην άμυνα, που είναι και η φυσική του θέση, όσο και επιθετικά. Ο 28χρονος παίκτης έχει τη δυνατότητα να ανεβοκατεβαίνει την πλευρά, όντας φημισμένος για την ταχύτητα, αλλά και την αντοχή του. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News