Ατλέτικο Μαδρίτης: Εχει πρόβλημα νοοτροπίας, ρισκάρει την έξοδο στο Champions League

Λίγες μέρες μετά την εκτός έδρας ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι για την προημιτελική φάση του Champions League, η Ατλέτικο Μαδρίτης ταξίδεψε στην έδρα της Μαγιόρκα για την 31η αγωνιστική της La Liga.

Σε ακόμα ένα ματς με μια από τις ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, η ομάδα του Σιμεόνε έδειξε την γνωστή αλαζονία, κάτι που μοιραία οδήγησε στην ήττα με 1-0.

Η περσινή πρωταθλήτρια Ισπανίας έχει πρόβλημα νοοτροπίας και το φωνάζει με κάθε πιθανό κι απίθανο τρόπο, σχεδόν σε κάθε ματς της. Είναι στα όρια του ντροπιαστικού να έχει πετάξει 17 (!!!) ολόκληρους βαθμούς απέναντι σε Μαγιόρκα, Κάντιθ, Ελτσε και Αλαβές τη φετινή σεζόν.

 

Η Λεβάντε είχε μια νίκη σε 21 ματς πριν φύγει με το διπλό από το Wanda Metropolitano, τον Φεβρουάριο. Η Αλαβες είχε έξι σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα πριν κερδίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Μαγιόρκα είχε επτά σερί ήττες πριν κερδίσει την ομάδα του Σιμεόνε το Σάββατο με 1-0. Πολλές ομάδες πλέον αισιοδοξούν, όταν αντιμετωπίζουν τους «Κολτσονέρος», ότι μπορούν να βρουν ανέλπιστα τρίποντα.

 

Σε ακόμα ένα ματς, η Ατλέτικο έπρεπε να δεχθεί γκολ για να δείξει κάποια, λίγα, σημάδια αφύπνισης, τα οποία όμως δεν ήταν αρκετά για να σώσουν την παρτίδα.

Θα πει κανείς πως η ομάδα δεν είχε ρυθμό καθώς ο Σιμεόνε έκανε αλλαγές στην ενδεκάδα ενόψει της ρεβάνς με την Μάντσεστερ Σίτι. Η απάντηση σε αυτό θα δοθεί την Τετάρτη, καθώς αν η Ατλέτικο κάνει την ανατροπή και προκριθεί στα ημιτελικά του Champions League, πολλοί θα θεωρήσουν πως άξιζε η… θυσία στο ματς με την Μαγιόρκα. Αν όμως η Ατλέτικο αποκλειστεί, τότε πρέπει επειγόντως να σοβαρευτεί στα ματς του πρωταθλήματος, καθώς η μετριότατη φετινή πορεία έχει θέσει εν αμφιβόλω την πρόκριση στο Champions League της επόμενης σεζόν, κάτι που θα αποτελέσει μεγάλο πλήγμα στο κύρος και το brand name που έχει δημιουργήσει η ομάδα από το 2011 κι έπειτα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News