Ατλέτικο Μαδρίτης - Θέλτα 2-0: Με υπογραφή Ρέναν Λόντι πάτησαν 4αδα οι «ροχιμπλάνκος»

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία κέρδισε με 2-0 την Θέλτα, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρέναν Λόντι, ο οποίος πέτυχε και τα 2 γκολ της αναμέτρησης.

Οι «ροχιμπλάνκος» δεν έδειχναν να έχουν μπει καλά στον αγωνιστικό χώρο κάτι που προσπάθησε να εκμεταλλευτεί η Θέλτα, η οποία πήρε από τα πρώτα κιόλας λεπτά τη μπάλα στα πόδια της και προσπάθησε να φτιάξει τις προϋποθέσεις για ένα γκολ, κάτι όμως που δεν έδειχνε να μπορεί να καταφέρει, παρά την ανωτερότητά της.

Η Ατλέτικο όμως έδειξε το πόσο κυνική μπορεί να είναι, καθώς από τη στιγμή που δεν απειλούταν σοβαρά, χρειάστηκε μια φάση για να πάρει το προβάδισμα στο σκορ, μια φάση που έπεσε στα πόδια του Ρέναν Λόντι μετά από πάσα του Κοντογκμπιά, με τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ να την κάνει γκολ.

Ακόμα και μετά το 1-0 όμως, οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν να πτοούνται και συνέχισαν να είναι απειλητικοί και να έχουν τον έλεγχο της αναμέτρησης, χωρίς όμως να μπορούν να τον αξιοποιήσουν και το πλήρωσαν.

Οι «ροχιμπλάνκος» βρήκε ξανά τους ίδιους πρωταγωνιστές, ο Κοντογκμπιά σέρβιρε με μια απίθανη μπαλιά πάνω στο τρέξιμο του Ρέναν Λόντι και εκείνος όπως και στη φάση του πρώτου μέρους, πλάσαρε σωστά κάνοντας το 2-0 στο 60’.

Μετά και το δεύτερο γκολ, οι γηπεδούχοι έδειξαν και με την εμφάνισή τους πως το παιχνίδι είχε ουσιαστικά τελειώσει. Η Ατλέτικο άρχισε να κάνει το παιχνίδι, καταφέρνοντας να βγάλει μερικές ακόμα πολύ καλές τελικές προσπάθειες, φτάνοντας μια ανάσα και από το τρίτο γκολ, το οποίο παρότι δεν ήρθε, η Θέλτα δεν έδειχνε να είναι σε θέση να βρει το γκολ που θα την έβαζε ξανά στο παιχνίδι.

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε την Ατλέτικο Μαδρίτης ξανά στην τετράδα, μετά το νέο της τρίποντο ενώ η Θέλτα παρέμεινε στην 10η θέση με 32 βαθμούς.

Ατλέτικο Μαδρίτης (3-5-2): Όμπλακ, Σάβιτς, Χιμένεθ, Μανταβά, Βρσάλικο, Γιορέντε, Ερέρα, Κοντογκμπιά, Ρέναν Λόντι, Κορέα, Ζοάο Φίλιξ

Θέλτα (4-1-3-2): Ντιτούρο, Μάγιο, Αιντού, Αραούχο, Γκαλάν, Μπέλτραν, Μέντες, Σουάρεθ, Τσέρβι, Άσπας, Μίνα

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News