Ατλέτικο Μαδρίτης - Λεβάντε 0-1: Ήττα-σοκ για τους «Ροχιμπλάνκος» από την τελευταία του πρωταθλήματος

Η Ατλέτικο Μαδρίτης κατάφερε να χάσει μέσα στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» από την τελευταία στην βαθμολογία Λεβάντε με 1-0 σε εξ’ αναβολής αγώνα για την 21η αγωνιστική της La Liga.

Οι «Ροχιμπλάνκος» δεν έβγαλαν την ανωτερότητά τους στο γήπεδο σε κάνενα σημείο του αγώνα με την Λεβάντε να είναι εκείνη, που είχε τις καλύτερες στιγμές. Μάλιστα, τα «βατράχια» ήταν εκείνα που κατόρθωσαν να ανοίξουν και το σκορ με τον Μελέρο στο 54ο λεπτό, ένα γκολ που τελικά στάθηκε αρκετό για να τους δώσει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η Λεβάντε είχε να κερδίσει τρία παιχνίδια, αλλά και με την αποψινή της νίκη δεν μπόρεσε να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας στο ισπανικό πρωτάθλημα, όπου παρέμεινε έχοντας πλέον 14 βαθμούς και απέχοντας 10 από την πρώτη ομάδα που βρίσκεται εκτός της επικίνδυνης ζώνης, την Γρανάδα. Η Ατλέτικο Μαδρίτης από την παρέμεινε 5η κι έδωσε την ευκαιρία στην Μπαρτσελόνα να την περάσει, έστω και στην ισοβαθμία, παρά το στραβοπάτημά της απέναντι στην Εσπανιόλ, έχοντας μάλιστα κι ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ενδεκάδες: 

Ατλέτικος Μαδρίτης (πρ. Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Σάβιτς, Χιμένες, Λιορέντε, Μαντάβα (78′ Ρενάν Λόντι), Κοντογκμπιά, Ντε Πολ (64′ Ζοάο Φέλιξ), Κόκε (65′ Βρσάλικο), Λεμάρ (78′ Ερέρα), Κορέα, Κούνια (65′ Σουάρες)

Λεβάντε (πρ. Αλέσιο Λίστσι): Καρντένας, Ρομπέρ Πιέρ, Ντουάρτε, Κάσερες, Μιραμόν, Σον, Πεπελού (89′ Βούκσεβιτς), Μελέρο (89′ Κόκε), ντε Φρούτος (68′ Γκόμεθ), Μπάρντχι (62′ Μάλσα), Μάρτι (68′ Μοράλες)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News