Ατλέτικο Μαδρίτης - Κάντιθ 2-1: Δεν έπεισε αλλά… κέρδισε

Ατλέτικο Μαδρίτης – Κάντιθ 2-1: Δεν έπεισε αλλά… κέρδισε η Ατλέτικο Μαδρίτης, την Κάντιθ για την 28η αγωνιστική της La Liga.

Τη τέταρτη σερί νίκη της κατάφερε να πανηγυρίσει η Ατλέτικο Μαδρίτης, στη La Liga, η οποία, παρότι, δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο κατάφερε να κερδίσει με 2-1 την Κάντιθ.

Η πρωταθλήτρια Ισπανίας, παρότι δεν είχε ούτε την κατοχή, αλλά ούτε και τις φάσεις, κατάφερε να είναι πιο… κυνική και με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, κατάφερε να πάρει ένα ακόμα σημαντικό τρίποντο, ανεβαίνοντας 3 βαθμούς πάνω από την 4η Μπαρτσελόνα, έχοντας όμως 2 παιχνίδια περισσότερα.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να σκοράρουν από τα… αποδυτήρια, καθώς ο Ζοάο Φίλιξ κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό, ξεκινώντας ιδανικά το παιχνίδι για τους «ροχιμπλάνκος».

Η συνέχεια όμως δεν ήταν η ίδια, παρότι οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν και να δώσουν χώρο αλλά και τη μπάλα στην Κάντιθ, με σκοπό να παίξουν στην κόντρα, κάτι τέτοιο έδειχνε να μην λειτουργεί.

Καθώς η Ατλέτικο και δεχόταν φάσεις αλλά και δεν απειλούσε ουσιαστικά την εστία του Λεντέσμα, αντιθέτως αυτή που έδειχνε να ψάχνει πιο… θερμά για το γκολ ήταν η Κάντιθ, η οποία μάλιστα κατάφερε να το βρει στο 45ο λεπτό, κάνοντας το 1-1 με τον Νεγκρέδο, μετά από ασίστ του Εσπίνο, αλλάζοντας την κατάσταση του ματς λίγο πριν πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα φάνηκε να είναι πιο ισορροπημένα, καθώς και η Ατλέτικο από τη στιγμή που δέχθηκε την ισοφάριση, θα έπρεπε να βγει ξανά μπροστά, ώστε να πάρει και πάλι τα ηνία του σκορ.

Οι «ροχιμπλάνκος» αφού έγιναν πιο επιθετικοί κατάφεραν να βρουν και δεύτερο τέρμα με τον Ντε Πολ στο 68ο λεπτό, κάνοντας το 2-1 και παίρνοντας για μια ακόμη φορά το προβάδισμα στην αναμέτρηση.

Όπως και μετά το γκολ όμως, οι γηπεδούχοι έδωσαν και πάλι χώρο, χώρο τον οποίον και εκμεταλλεύτηκαν στην Κάντιθ, βγάζοντας φάσεις.

Αυτή τη φορά όμως και παρότι η Ατλέτικο, έμεινε με 10 παίκτες μετά από την απ’ ευθείας κόκκινη του Θεράνο στο 88ο λεπτό, δεν το πλήρωσε και το τελευταίο σφύριγμα τη βρήκε με ένα ακόμη τρίποντο.

Ατλέτικο Μαδρίτης (5-3-2): Όμπλακ, Καράσκο (60’ Κορέα), Μανταβά, Χιμένεθ (83’ Φελίπε), Σάβιτς, Γιορέντε, Κόκε (46’ Ρέναν Λόντι), Ερέρα, Ντε Πολ, Ζοάο Φέλιξ (83’ Θεράνο), Γκριεζμάν (60’ Σουάρες)

Κάντιθ (4-4-2): Λεντέσμα, Ακάπο (87’ Καρθελέν), Ερνάντες, Κχουστ, Εσπίνο (90+1 Περέα), Σομπρίνο (Φερνάντεθ), Φεντέ (73’ Πέρεθ), Αλκαράθ, Ιντρίσι, Λοθάνο, Νεγκρέδο

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News