ATΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ 3-2: Aπόλυτη «ροχιμπλάνκο» ανατροπή με δύο γκολ στο 91' και στο 93'

ATΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ 3-2: Η Βαλένθια αν και προηγήθηκε με 2-0 τελικά κατάφερε και έχασε από την Ατλέτικο με 3-2 με δύο γκολ στις καθυστερήσεις.

Σε ένα ματς με νεύρα και ένταση, η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε απίθανη νίκη με 3-2 με ανατροπή κόντρα στην Βαλένθια στο Wanda Metropolitano, αφού με δύο τέρματα στις καθυστερήσεις πήρε το παιχνίδι.

Οι «νυχτερίδες» προηγήθηκαν με 2-0 στο ημίχρονο, όμως η Ατλέτικο άλλαξε τα πάντα στο δεύτερο μέρος και πάνηγύρισε μία απίστευτη νίκη. 

Aπόλυτη κυρίαρχος η Βαλένθια

Η Βαλένθια ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο Wanda Metropolitano και έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις της. Η ομάδα του Μπορδαλάς ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με τον Μούσα στο 25′, μετά από αντεπίθεση.

Ο 19χρονος Αμερικανός αναπτύχθηκε από τα αριστερά και με σουτ από τα όρια της περιοχής νίκησε τον Όμπλακ, που δεν κατάφερε να αποσοβήσει το γκολ.

Το πρώτο μέρος γενικότερα είχε αρκετή ένταση, με λίγες φάσεις και πολλά αντικανονικά μαρκαρίσματα. Πάντως η Βαλένθια κατάφερε και βρήκε και δεύτερο τέρμα, όταν στο 44′, η μπάλα πέρασε στην περιοχή μέσα από ένα όμιλο παικτών, έφτασε στον Ντούρο, που βρέθηκε απέναντι στον Όμπλακ και πλάσαρε για το 2-0.

Αλλαγή σκηνικού στο δεύτερο μέρος

Στο δεύτερο μέρος η Ατλέτικο μπήκε με διάθεση να πιέσει και να αλλάξει τη ροή του αγώνα. Οι παίκτες του Σιμεόνε ανακάτεψαν το ματς πέταξε στο ματς του Κορέα και Κούνια με σκοπό να κάνει πιο γρήγορη την ομάδα του.

Οι «ροχιμπλάνκος» σπατάλησαν κάποιες καλές ευκαιρίες, όμως βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης από στημένη φάση, με τον Κούνια να σκοράρει μετά από κόρνερ του Καράσκο.

Έκανε την απόλυτη ανατροπή

Η Ατλέτικο όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Η ομάδα του Τσόλο μύρισε αίμα, πίεσε στα τελευταία λεπτά και έκανε την μεγάλη ανατροπή. Αρχικά ισοφάρισε με πλασέ του Κορέα στο 90+1′ φέρνοντας το ματς στα ίσια. 

Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Ερμόσο με γκολ δύο λεπτά αργότερα χάρισε τη νίκη στους «ροχιμπλάνκος» που έκαναν την απόλυτη ανατροπή, σε ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια στη φετινή La Liga.

Ενδεκάδες:

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Ερμόσο, Λόντι(46′ Κορέα), Χιμένεζ, Βρσάλικο(61′ Ερέρα), Κόκε, Ντε Πολ, Καράσκο, Λεμάρ(57′ Κούνια), Φέλιξ(57′ Φελίπε), Σουάρεζ

Βαλένθια: Ντομενέκ, Ντιακαμπί, Αλντερέτε, Κορέια(72′ Μοσκέρα), Λάτο(72′ Βάσκεθ), Μούσα, Σολέρ, Γκιγιαμόν, Φουλκιέρ, Ντούρο(72′ Γκόμεθ), Γκέδες

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News