ΠΙΕΡ-ΕΜΕΡΙΚ ΟΜΠΑΜΕΓΙΑΝΓΚ: Δελεαστική πρόταση από την Αλ - Νασρ

Σύμφωνα με την αγγλική Telegraph, υπάρχει μια δελεαστική πρόταση για τον Ομπαμεγιάνγκ, από την Σαουδική Αραβία. Ο Κονγκολέζο επιθετικός της Άρσεναλ, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2023, είναι στο στόχαστρο της Αλ-Νάσρ, που θέλει να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού, με οψιόν αγοράς.

Σύμφωνα με την αγγλική Telegraph, υπάρχει μια δελεαστική πρόταση για τον Ομπαμεγιάνγκ, από την Σαουδική Αραβία. Ο διεθνής επιθετικός της Άρσεναλ, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2023, είναι στο στόχαστρο της Αλ-Νασρ, που θέλει να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού, με οψιόν αγοράς. 

Η Αλ Νασρ προσφέρθηκε να πάρει τον διεθνή της Γκαμπόν ως δανεικό για το υπόλοιπο της σεζόν, με οψιόν υποχρεωτικής αγοράς έναντι περίπου 7 εκ.  ευρώ το ερχόμενο καλοκαίρι.  Οι «κανονιέρηδες» δεν έχουν απαντήσει ακόμη και παραμένει ασαφές εάν ο Ομπαμεγιάνγκ θα ήταν ανοιχτός σε μία τέτοια εξέλιξη.  Εν τω μεταξύ, ο επιθετικός επέστρεψε πρόσφατα από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής χωρίς να παίξει αγώνα για την Γκαμπόν λόγω προβλημάτων υγείας.  Αφού βρέθηκε θετικός στον COVID-19, στη συνέχεια επέστρεψε στην Άρσεναλ λόγω προβλήματος στην καρδιά. 

Το ιατρικό επιτελείο της Άρσεναλ, πραγματοποιεί ιατρικές εξετάσεις στον πρώην ηγέτη της και ο Μικέλ Αρτέτα σχολίασε σχετικά: «Είναι στο Λονδίνο και τώρα περνάει από κάποιες εξετάσεις, γιατί δεν είχαμε καμία σαφήνεια από την εθνική ομάδα της Γκαμπόν για τους λόγους για τους οποίους επέστρεψε.  Έτσι προφανώς είναι υποχρέωσή μας να βεβαιωθούμε ότι ιατρικά ο παίκτης είναι ασφαλής, είναι σε καλή κατάσταση και δεν υπάρχουν προβλήματα που να σχετίζονται με αυτό. Μέχρι στιγμής ιστορικά ό,τι έχουμε κάνει με τον παίκτη, δεν είχε ποτέ πρόβλημα. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά», κατέληξε ο προπονητής των «κανονιέρηδων». 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News