ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ - ΑΡΣΕΝΑΛ: Δεν ξανάγινε! Ο Φρεντ τραυμάτισε τον Ντε Χέα και ο Σμιθ Ρόου έκανε το 1-0 σε άδεια εστία (vid)

Ένα πολύ περίεργο γκολ επετεύχθη στο Ολντ Τράφορντ για την Άρσεναλ, με το VAR να δίνει τη λύση και να μετρά το γκολ του Σμιθ Ρόου που πέρασε από σαράντα κύματα…

Στο 13ο λεπτό η Άρσεναλ, με τον Σμιθ Ρόου, βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με τον πιο περίεργο τρόπο, παίρνοντας το προβάδισμα απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης ενός κόρνερ των «κανονιέρηδων» ο Ντε Χέα βρέθηκε στο έδαφος, με τον διαιτητή να μην το αντιλαμβάνεται, με αποτέλεσμα να μην διακόπτει την αναμέτρηση. Όπως ήταν λογικό, η φάση συνεχίστηκε με την κατάληξη της να είναι γκολ για την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα, από σουτ του Σμιθ Ρόου.

Το γκολ δεν μέτρησε απευθείεας, καθώς ο VAR εξέτασε την φάση για το εάν υπάρχει φάουλ πάνω στον πορτιέρε των «κόκκινων διαβόλων». Όπως φάνηκε από τα ριπλέι, ο Ντε Χέα πατάει πάνω στο πόδι του συμπαίκτη του Φρεντ, με τον VAR να ενημερώνει τον Άτκινσον πως το γκολ είναι κανονικό.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News