Άρσεναλ: Συμφώνησε με Ζεσούς, φουλάρει για Ραφίνια
Η Άρσεναλ ήρθε σε συμφωνία με τον ατζέντη του Γκαμπριέλ Ζεσούς για συμβόλαιο μέχρι το 2027.
Με τη Μάντσεσερ Σίτι τα είχε βρει κι απέμενε το πράσινο φως του ποδοσφαιριστή. Τώρα σύμφωνα με τον (πάντα ενημερωμένο στα μεταγραφικά), Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η διοίκηση των κανονιέρηδων ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον Μαρσέλο Πετινάτι, ατζέντη του Ζεσούς.
Ο Βραζιλιάνος διεθνής στράικερ θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών με τους Λονδρέζους οι οποίοι θα πληρώσουν και 53.000.000 ευρώ στη Μάντσεστερ Σίτι για την ελευθέρας του ποδοσφαιρισή.
Gabriel Jesus to Arsenal, here we go! Personal terms fully agreed with his agent Marcelo Pettinati and his two partners. Gabriel signs until 2027, it’s 100% done. ?⚪️? #AFC
Arsenal already agreed £45m fee with Man City as revealed on Friday.
Edu & Arteta, key for the deal. pic.twitter.com/06dTVNNLmM
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 26, 2022
Στο πρόσωπο του Ζεσούς ο Μικέλ Αρτέτα βλέπει τον φορ που θα λύσει το επιθετικό πρόβλημα στην ομάδα του. Στη Σίτι σε μια πενταετία είχε σημειώσει 95 γκολ σε 236 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις.
Μετά από το κλείσιμο του μετώπου αυτού, η Άρσεναλ συγκεντρώνει τις δυνάμεις της για να ολοκληρώσει και τη μεταγραφή του Ραφίνια από τη Λιντς. Η δεύτερη πρόταση που υπέβαλε στη Λιντς φαίνεται να ικανοποιεί τη διοίκηση και εξελίξεις αναμένονται μέσα στις προσεχείς μέρες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Νίκος Σαρίδης: Χώρα των τουλιπών και των... διδύμων
- Παναθηναϊκός Aktor: Να είχα χίλια μάτια να σε βλέπω!
- MARCA: «Η νέα Ελλάδα έχει τις ρίζες της στον Ολυμπιακό» - Αποθέωση για Μαρινάκη
- Ρίο Άβε: Τέλος από τη Ρίο Αβε ο Συλαϊδόπουλος
- Μπαντ Χάουζερ: Ο ολυμπιονίκης των ρίψεων που έγινε οδοντίατρος των σταρ των Χόλιγουντ
