Άρσεναλ: Έρευνα για ύποπτο στοιχηματισμό σε κίτρινη κάρτα του Τζάκα

Ο Γκρανίτ Τζάκα δεν έχει δεχτεί και λίγες κίτρινες κάρτες στην ποδοσφαιρική του καριέρα, ωστόσο μία είναι αυτή που σήκωσε… θύελλα.

Συγκεκριμένα ο Ελβετός τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα στο 86ο λεπτό του παιχνιδιού της Άρσεναλ με τη Λιντς τον περασμένο Δεκέμβριο για καθυστερήσεις, με την Daily Mail να αναφέρει πως διερευνάται από την Εθνική Υπηρεσία Εγκλήματος της Βρετανίας, ένεκα ύποπτης στοιχηματικής δραστηριότητας.

Η FA (Αγγλική Ομοσπονδία) έκανε την έρευνά της μετά την ενημέρωση που δέχτηκε και πλέον η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στους αρμοδίους της χώρας, με τον Τζάκα και την Άρσεναλ να μην αντιμετωπίζουν κάποιον κίνδυνο προς το παρόν.

Αυτό που κίνησε βέβαια τις υποψίες είναι τα 60.000 ευρώ που πονταρίστηκαν από έναν παίκτη του στοιχήματος στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, με τους «κανονιέρηδες» να βρίσκονται ήδη στο 4-1, ώστε να δεχτεί κάρτα ο Ελβετός μέσος.

Το στοίχημα διευθετήθηκε ως κερδισμένο με ύψος κερδών κοντά στα 300.000 ευρώ και οι στοιχηματικές αρχές αμέσως κατήγγειλαν το γεγονός.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News