Άρσεναλ: Αιχμές για την Premier League μετά το ματς με τη Λίβερπουλ

Άρσεναλ: Μετά την ήττα απ΄τη Λίβερπουλ με 2-0 στο Emirates, ο Μίκελ Αρτέτα ξέσπασε κατά της Premier League, τονίζοντας την αδικία της προς την Άρσεναλ, λόγω του κακού προγραμματισμού αγώνων…

Μετά την ήττα απ΄τη Λίβερπουλ με 2-0 στο Emirates, ο Μίκελ Αρτέτα ξέσπασε κατά της Premier League, τονίζοντας την αδικία της προς την Άρσεναλ, λόγω του κακού προγραμματισμού αγώνων…

Για την ακρίβεια, ο Ισπανός προπονητής των «κανονιέρηδων», δήλωσε αδικημένος εκ μέρους της ομάδας του και τα… έριξε στην Premier League γι’ αυτό. Ο ίδιος, στις δηλώσεις του, έκανε λόγο για το πιεστικό πρόγραμμα που έχει επιβάλλει η διοργανώτρια αρχή στην ομάδα του, πράγμα το οποίο επηρεάζει την απόδοση των παικτών του.

Μάλιστα, δεν δίστασε να είναι εριωνικός, ευχαριστώντας τη Λίγκα για το πρόγραμμα αγώνων, αναφερόμενος στα επόμενα παιχνίδια που έρχονται, με διαφορά δύο ημερών, κόντρα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μικέλ Αρτέτα:

«Ευχαριστούμε πολύ την Premier League γι΄αυτό. Και το έχουν κάνει ξανά όταν θα παίξουμε με την Τσέλσι και την Μάντσεστερ Γιουναίτεντ. Αν θέλουν να τους δώσουν πλεονέκτημα, σας ευχαριστούμε πολύ. Μην ανησυχείτε οι παίκτες θα είναι εκεί το Σάββατο, με ενέργεια.

Θα φάνε, θα κοιμηθούν καλά, αλλά ευχαριστώ και πάλι την Premier League που φτιάχνει τέτοιο πρόγραμμα. Πολύ, πολύ βοηθητικό. Δεν είναι δίκαιο αυτό για την Άρσεναλ».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 0-2: Δεν σταματά πουθενά η «μηχανή» του Κλοπ και έχουμε ξανά πρωτάθλημα
ΠΟΛ ΠΟΓΚΜΠΑ: Διέρρηξαν το σπίτι του, εν ώρα αγώνα, ενώ κοιμόνταν μέσα τα παιδιά του
 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News