Nτάνιελ Σούντγκρεν: «Κομβικό το ματς με Παναθηναϊκό για την Ευρώπη»

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν θεωρεί πως το ματς του Άρη κόντρα στον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ της Super League θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το ευρωπαϊκό εισιτήριο

Πριν από τη σέντρα του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Ντάνιελ Σούντγκρεν ξεκαθαρίζει πως το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα θα παίξει κομβικό ρόλο για το ευρωπαϊκό εισιτήριο που διεκδικεί ο Άρης. 

Αναλυτικά δήλωσε στη NOVA ο Σουηδός πλάγιος μπακ:

Για το πόσο είναι κομβικός ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό:

«Όλα τα παιχνίδια σε αυτή τη φάση των πλέι οφ είναι σημαντικά και δύσκολα, αλλά το πιο σημαντικό για εμάς είναι να τερματίσουμε σε μία θέση που θα οδηγεί στην Ευρώπη. Αυτός είναι ο στόχος μας. Το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό είναι κομβικό για αυτόν ακριβώς το λόγο. Από εκεί και πέρα εμείς θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας, νομίζω ότι έχουμε βελτιωθεί αρκετά σαν ομάδα το τελευταίο διάστημα. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά την Κυριακή».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Άρης:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που παίζει στρωτό ποδόσφαιρο, παίζει με τη μπάλα κάτω, κερδίζει πολλές δεύτερες μπάλες, είναι μια ομάδα με ποιότητα και πρέπει να το προσέξουμε αυτό. Να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο».

Για το ότι πλέον έχει αυξηθεί το ποσοστό φιλάθλων στα γήπεδα και αν περιμένει ένα γεμάτο «Κλεάνθης Βικελίδης»:

«Δεν περιμένω κάτι άλλο από το να έρθουν όλοι στο γήπεδο την Κυριακή, για να μας βοηθήσουν, τους χρειαζόμαστε, τους περιμένουμε για να μας δώσουν ώθηση. Η υπόθεση με τον κορονοϊό έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, απολαμβάνουμε το παιχνίδι στο γήπεδο και θέλουμε τον κόσμο για να το απολαύσει μαζί μας».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News