ΛΑΜΙΑ - ΑΡΗΣ: Το οριακό μπλοκάρισμα της μπάλας από τον Σαράνοφ!

ΛΑΜΙΑ – ΑΡΗΣ: Ακόμα μία φορά, ο Άρης βρέθηκε πολύ κοντά στο γκολ, με το Σαράνοφ αυτή τη φορά να αρνείται στους «κίτρινους» το προβάδισμα με μία σωτήρια επέμβαση πάνω στη γραμμή…

Ακόμα μία φορά, ο Άρης βρέθηκε πολύ κοντά στο γκολ, με το Σαράνοφ αυτή τη φορά να αρνείται στους «κίτρινους» το προβάδισμα με μία σωτήρια επέμβαση πάνω στη γραμμή…

Μετά την άστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αμπουμπακάρ Καμάρα, οι Θεσσαλονικείς για εκατοστά δεν άνοιξαν το σκορ απέναντι στη Λαμία, για τον δεύτερο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από μία παράλληλη μπαλιά του Μαντσίνι, στην περιοχή του Σαράνοφ επικράτησε ένας μικρός πανικός, με την μπάλα να κοντράρει σε πόδια αμυντικών της γηπεδούχου ομάδας και να παίρνει πορεία προς το τέρμα. Εκεί, ο Σαράνοφ, λίγο πριν η μπάλα περάσει ολόκληρη τη γραμμή αποσόβισε το τέρμα.

Αναμφίβολα κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν η μπάλα πέρασε ολόκληρη τη γραμμή. Μοιάζει με εξαιρετικά οριακή φάση! Υπενθυμίζουμε πως για να υπάρξει γκολ πρέπει η μπάλα να περάσει ολόκληρη τη γραμμή.

Δείτε τη φάση στο Λαμία – Άρης:

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News