ΛΑΜΙΑ - ΑΡΗΣ: Κι όμως, κατάφεραν να φέρουν τρία... 0-0 σε εφτά μέρες!

ΛΑΜΙΑ – ΑΡΗΣ: Από τις σπάνιες περιπτώσεις όχι μόνο στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και του ευρωπαϊκού που δύο ομάδες παίζουν τρία διαδοχικά παιχνίδια σε μία εβδομάδα και δεν σκοράρουν ούτε ένα γκολ!

Από τις σπάνιες περιπτώσεις όχι μόνο στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και του ευρωπαϊκού που δύο ομάδες παίζουν τρία διαδοχικά παιχνίδια σε μία εβδομάδα και δεν σκοράρουν ούτε ένα γκολ!

Οι ομάδες του Άρη και της Λαμίας, έχοντας αναμετρηθεί τρεις φορές μέσα σε επτά μέρες, έχουν… καταφέρει να έρθουν ισάριθμες φορές ισόπαλες χωρίς σκορ.

Το χρονικό των… 0-0 στα παιχνίδια ανάμεσα σε Άρη και Λαμία

Αρχικά, για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, οι δύο ομάδες τελείωσαν το 90λεπτο χωρίς σκορ. Στη συνέχεια, για τη 19η αγωνιστική της Super League στο ίδιο γήπεδο, δεν κατάφεραν να πετύχουν τέρματα για δεύτερο παιχνίδι. Τέλος, σήμερα (26/1) για το δεύτερο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος δεν κατάφεραν για τρίτο σερί 90λεπτο να πετύχουν κάποιο γκολ.

Σημειώνεται, βέβαια, πως στο σημερινό παιχνίδι ο Άρης έχει βρεθεί δύο φορές πολύ κοντά στο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Σαράνοφ, ωστόσο το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα του αγώνα, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην παράταση για να διεκδικήσουν το εισιτήριο τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΛΑΜΙΑ – ΑΡΗΣ: Το οριακό μπλοκάρισμα της μπάλας από τον Σαράνοφ!

ΛΑΜΙΑ – ΑΡΗΣ: Ο Καμαρά αστόχησε σε πέναλτι!

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News