Άρης: Ζυγίζει τα δεδομένα ο Καρυπίδης και αποφασίζει για προπονητή

Άρης: Ο Θόδωρος Καρυπίδης αποφασίζει για τον αντικαταστάτη του Άκη Μάντζιου ενόψει της κρίσιμης συνέχειας στη Super League

Στον Θόδωρο Καρυπίδη πέφτουν πλέον τα φώτα μετά το διαζύγιο με τον Άκη Μάντζιο, τον προπονητή που ο ίδιος στήριξε σε κάθε αγωνιστική κρίση μέχρι το τελευταίο παιχνίδι του Άρη στα Γιάννινα κόντρα στον ΠΑΣ, όπου ο ισχυρός άνδρας του Άρη αποφάσισε πως πλέον δεν βλέπει προοπτική. 

Ο μεγαλομέτοχος του κλαμπ είναι αυτός που χειρίζεται αποκλειστικά την επιλογή προπονητή, όπως είχε κάνει πριν από 17 μήνες με τον Άκη Μάντζιο, καθώς επιλέγει να μην ακολουθεί τη συνήθη πρακτική με πρόσληψη τεχνικού διευθυντή. Τις τελευταίες ώρες ακούει τους συνεργάτες του, μελετά τις λύσεις που έχει στα χέρια του και θα κληθεί να πάρει τις αποφάσεις του.

Ξένο και γρήγορα!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportday.gr δεν αποκλείεται ο νέος προπονητής του Άρη να επιλεγεί και πριν από τη σέντρα του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Καρυπίδης καταλήγει σε ξένο τεχνικό και δίνει βάρος στους λάτιν τεχνικούς, που ταιριάζουν γάντι με το ρόστερ της ομάδας, όπου οι λάτιν ποδοσφαιριστές κυριαρχούν: Γκάμα, Φαμπιάνο, Μαντσίνι, Μπερτόγλιο, Λούκας Σάσα, Κουέστα, Γκάνεα, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Πάλμα, Ντένις, Ματίγια, Λόπεθ, Ντουκουρέ και Λούμορ (έπαιζαν στην Ισπανία). 

Ήδη ψηλά στη λίστα είναι και προπονητής από ομάδα της LaLiga 2, που στον Άρη θεωρούν ότι έχει προοπτική για το μέλλον.

Ωστόσο η απόφαση αυτή θα εξαρτηθεί και από άλλα δεδομένα. Αφενός από το πόσο εύκολα θα βρει ελεύθερο προπονητή που να έχει τα χαρακτηριστικά που ψάχνει, αλλά και το κασέ του νέου τεχνικού, αλλά και την προοπτική να δουλέψει και την επόμενη χρονιά. Ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν αποκλείεται να περιμένει να δει πως θα πάει το ντέρμπι με τον Τερζή στον πάγκο και με σκέψεις να μάθει και την απόφαση του CAS για την υπόθεση της αφαίρεσης των έξι βαθμών. Αν δεν βρει τον προπονητή που θέλει την άμεση χρονική στιγμή, δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να συνεχίσει με τους Τερζή και Μελισσά μέχρι το τέλος της σεζόν. 

Όπως και να’ χει το μπαλάκι είναι στα χέρια του Θόδωρου Καρυπίδη, που καλείται να ζυγίσει τα δεδομένα και να πάρει τις αποφάσεις του. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News