Άρης: Το μήνυμα Καρυπίδη για ΑΕΚ από την Τούμπα - «Αυτό το παιχνίδι θα το πάρει ο κόσμος»

Άρης: Το μήνυμα Καρυπίδη για ΑΕΚ από την Τούμπα – «Αυτό το παιχνίδι θα το πάρει ο κόσμος» το μήνυμα του προέδρου του Άρη για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στα πλέι οφ της Super League

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη με τον Χερμάν Μπούργος πανηγύρισαν έξαλλα στην Τούμπα το διπλό επί του ΠΑΟΚ με το γκολ του Αμπουμπακάρ Καμαρά. Μαζί τους και ο πρόεδρος του Άρη Θόδωρος Καρυπίδης, που είχε πλέον επικεντρώσει το μυαλό του στο κρίσιμο ματς με την ΑΕΚ το Σάββατο στο Κλεάνθης Βικελίδης. 

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος σήμερα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και στον προπονητή μας. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, παίξαμε έξυπνα και συνεχίζουμε», σχολίασε σαφώς ικανοποιημένος για τη νίκη της ομάδας του και γρήγορα πήγε την κουβέντα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπου με νίκη ο Άρης μπορεί να σφραγίσει μία αγωνιστική πριν από το φινάλε τι ευρωπαϊκό εισιτήριο.

«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας με την ΑΕΚ. Δεν συμβιβάζομαι με τίποτα άλλο από ένα γεμάτο γήπεδο. Αυτό το παιχνίδι θα το πάρει ο κόσμος και περιμένω να είμαστε πάρα πολύ δυνατοί».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News