Άρης Μεταγραφές: Τι προσφέρει για Καμέγιο, Ρικέλμε και Μογιέχο, γιατί το συζητάει η Ατλέτικο

Η συνάντηση του Θόδωρου Καρυπίδη και του Χερμάν Μπούργος με τον τεχνικό διευθυντή της Ατλέτικο Αντρέ Μπέρτα πήγε εξαιρετικά και όπως αποκαλύπτουν τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, έγινε συγκεκριμένη αναφορά για τρεις ποδοσφαιριστές. 

Τους επιθετικούς Σέρχιο Καμέγιο και Βίκτορ Μογιέχο και τον εξτρέμ Ροντρίγκο Ρικέλμε. Και οι τρεις έκαναν εξαιρετική σεζόν ωα δανεικοί και επιστρέφουν στην Ατλέτικο, αλλά δεν θα είναι εύκολο να κερδίσουν μια θέση στο ρόστερ και το ενδεχόμενο να συνεχίσουν στον Άρη είναι πολύ πιθανό.

Η παρουσία του Μπούργος αποτελεί εγγύηση για την Ατλέτικο. Θεωρούν ότι θα δώσει χρόνο συμμετοχής και θα τους εξελίξεις. Παράλληλα θεωρούν πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο Άρης θα αγωνιστεί στο Europa Conference League. 

Aπό την άλλη πλευρά ο Άρης ψάχνει δύο επιθετικούς. Ο Καμέγιο πέτυχε 15 γκολ στη Μιραντές, ενώ και ο Μογιέχο παρουσιάζει εξέλιξη με τους δανεισμούς στη Μαγιόρκα και την Τενερίφη. Ο δε Ρικέλμε, που επίσης έπαιξε στη Μιραντές θεωρείται ότι μπορεί να παίξει στις θέσεις των εξτρέμ, ειδικά από τη στιγμή που όλα δείχνουν ότι θα πωληθεί ο Μαντσίνι. 

Ο Άρης μπορεί να καλύψεις τις απαιτήσεις των παικτών και να εγγυηθεί χρόνο συμμετοχής και ασφάλεια σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον με πολλούς λάτιν και επικεφαλής τον Μπούργος και σήμερα αναμένεται να προχωρήσουν κι άλλο οι επαφές.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News