Άρης: «Θα δείτε διαφορετικά πράγματα» το μήνυμα του Μπούργος στην πρώτη του Άρη

Μια χρονιά με μεγάλες προσδοκίες, φιλοδοξίες και όνειρα αρχίζει για τον Άρη, που πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου. 

Από τη σημερινή «πρώτη», εκτός από τους τρεις διεθνείς (Αμπουμπακάρ Καμαρά, Γιακούμπ Μπραμπέτς και Λουίς Πάλμα), απουσίαζαν με άδεια (για προσωπικούς λόγους) οι Λούμορ Αγκμπενιένου (αναμένεται αύριο) και Μπαντού Εντιαγέ (αναμένεται τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη) και φυσικά ο Λούκας Σάσα, ο οποίος βρίσκεται σε διαδικασία λύσης συμβολαίου.

 
 
View this post on Instagram

 
 
 

A post shared by ARIS F.C. (@arisfc_official)

 Το μήνυμα του Μπούργος

Ο Χερμάν Μπούργος έκανε τις πρώτες δηλώσεις για τη νέα σεζόν και υποσχέθηκε διαφορετικά πράγματα: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος για τη νέα σεζόν και για την επιστροφή μου στη Θεσσαλονίκη. Αρχίζουμε να βάζουμε βενζίνη στο ντεπόζιτο για να μπορέσουμε να πάρουμε μπρος», είπε ο Αργεντινός και πρόσθεσε:

«Ο πρώτος στόχος για τη νέα σεζόν είναι να αποκλείσουμε τη Γκόμελ και να περάσουμε στον επόμενο γύρο κι αυτός είναι ο λόγος που ξεκινήσαμε τώρα την προετοιμασία. Είμαστε μαζί με τον πρόεδρο για να διορθώσουμε τις ελλείψεις πριν από την έναρξη της σεζόν. Ο κόσμος να ξέρει ότι θα βγαίνουμε έξω σε κάθε παιχνίδι για να το κερδίζουμε. Θα δείτε διαφορετικά πράγματα οπωσδήποτε. Θέλω να προσαρμοστώ στους νέους παίκτες και να δώσω το δικό μου στυλ. Ακόμα έρχονται προσθήκες και θα προσπαθούμε καθώς θα έρχονται να δημιουργούμε διαφορετικά πράγματα που θα δείτε στο γήπεδο. 

Για τον πήχη των στόχων είπε: «Μέρα με τη μέρα θα γίνουν όλα δεν είμαι μάγος. Με τη Γκόμελ είναι δύο τελικοί και δεν υπάρχει φαβορί. Και οι δύο θέλουν την πρόκριση».

 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Άρης: Η ΟΥΕΦΑ άλλαξε τη σειρά των αγώνων με Γκόμελ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News