Άρης: Τα ατού του Μπούργος και η διαχείριση του πάγκου

Ο Χερμάν Μπούργος ετοιμάζει το γνωστό του πλάνο για το ντέρμπι του Άρη με τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ της Super League

Ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και ο Χερμάν Μπούργος θα στηριχθεί και πάλι στο βασικό του πλάνο, με τον κεντρικό κορμό που χρησιμοποιεί στην ενδεκάδα από την ημέρα που ανέλαβε τους «κίτρινους».

Ο Αργεντινός τεχνικός έχει δυνατά ατού στα χέρια του κι έχει βάλει την δική του πινελιά στο στυλ του Άρη, ωστόσο στο σημερινό κομβικό ντέμρπι μεγάλο ρόλο θα παίξει και η δαιχείριση του πάγκου. 

Ο τραυματισμός του Μαντσίνι αποδυναμώνει την επιθετική γραμμή, λείπει όμως και η αμυντική του συμπεριφορά, ενώ η ίωση που έχει χτυπήσει την ομάδα, αφήνει τον Άρη με πολλά κενά. Ειδικά στα δύο άκρα της άμυνας, χωρίς Σάκιτς και Λούμορ, υπάρχει μόνο ο Εμπακατά, ο οποίος ακόμη δεν έχει κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα του Άρη.

Ο Μπούργος αναμένεται να ξεκινήσει με το κλασικό σχήμα, καθώς δεν έχει πολλές επιλογές. Ο Κουέστα θα υπερασπιστεί την εστία, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Σούντγκρεν, στο αριστερό ο Γκάνεα και το δίδυμο των στόπερ όπως πάντα οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής ο Λούκας Σάσα και Ματίγια θα είναι οι δύο χαφ, μπροστά τους ο Εντιαγέ, στα άκρα της επίθεσης Μπρούνο Γκάμα και Ιτούρμπε και στην κορυφή ο Καμαρά, που είχε σκοράρει το γκολ της νίκης με τον Παναθηναϊκό, στο ματς του πρώτου γύρου στο Κλεάνθης Βικελίδης

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News