Άρης: Συνάντηση μέσα στο Σαββατοκύριακο Καρυπίδη-Μπούργος για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν

Ο Άρης έχει πέσει με τα μούτρα στην υπόθεση για την άδεια συμμετοχής που έχει ήδη στα χέρια του για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά την θέτει σε κίνδυνο με την έφεση που ασκεί, ο προϊστάμενος της επιτροπής αδειοδότησης Βασίλης Σαράκης. 

Ωστόσο δεν μπορεί να αφήσει να χαθεί κι άλλος χρόνο για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν. Μπορεί ακόμα να μην γνωρίζει αν θα έχει τη δυνατότητα να κάνει μεταγραφές, πρέπει όμως να πάρει αποφάσεις ποιους παίκτες θα κρατήσει από τα συμβόλαια που λήγουν, που και πότε θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία και να κάνει δύο πλάνα για όλα τα ενδεχόμενα. 

Ο Θόδωρος Καρυπίδης μίλησε με τον Χερμάν Μπούργος και αναμένεται να συναντηθούν στη Θεσσαλονίκη μέσα στο Σαββατοκύριακο για να συζητήσουν από κοντά όλα τα ανοιχτά θέματα. Ο πρόεδρος του Άρη θα βρίσκεται στο Κλεάνθης Βικελίδης για τη συνάντηση με τους πολιτικούς που έχουν προσκληθεί από τον ΑΣ Άρης (ήδη οι ανακοινώσεις από τους περισσότερους πυκνώνουν – Ευθυμίου, Καράογλου, Τσιόκας, Καραγιαννακίδης, Γκολιδάκης, Νοτοπούλου) και προφανώς θα βρει χρόνο για να μιλήσει και με τον Χερμάν Μπούργος. 

Ο προπονητής του Άρη έχει προγραμματίσει να αποχωρήσει τη Δευτέρα από τη Θεσσαλονίκη με την κόρη του και θα επιστρέψει στο διάστημα 14-16 Ιουνίου για να προχωρήσει στη νέα σεζόν. 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News