ΑΡΗΣ: Στον δρόμο για Ελλάδα ο Λουίς Πάλμας

ΑΡΗΣ: Ο 21χρονος διεθνής επιθετικός από την Ονδούρα Λουίς Πάλμα αναμένεται για να υπογράψει 5ετές συμβόλαιο

Ο Λουίς Πάλμα, ο 21χρονος διεθνής επιθετικός από την Ονδούρα, αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη για να ανοίξει τον χορό των μεταγραφών του Άρη.

Ο Πάλμα θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο. Ο Άκης Μάντζιος θα τον δει στις προπονήσεις, θα εξετάσει τον βαθμό ετοιμότητας του και θα αποφασίσει αν μπορεί να βοηθήσει άμεσα, ή αν θα δοθεί δανεικός για προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και να πάρει εμπειρίες. 

«Ο Θεός, μου έδωσε μία ευκαιρία»

Ο Πάλμα αναχώρησε από την πατρίδα του την Ονδούρα και η μεταγραφή του στον Άρη έχει προκαλέσει μεγάλο θόρυβο. Στο αεροδρόμιο βρέθηκαν συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές του, ενώ ο ίδιος αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα τους συμπαίκτες του, αποφασισμένος να κάνει το μεγάλο ταξίδι στην Ευρώπη, που μπορεί να αλλάξει τη ζωή και την καριέρα του. 

«Ο Θεός, μου έδωσε μία ευκαιρία. Τώρα πρέπει να δουλέψω σκληρά. Περίμενα αυτή την ευκαιρία και τώρα μου δίνεται. Φτάνω στην Ελλάδα αύριο (σ.σ. απόψε) το βράδυ. Την Τρίτη θα ξεκουραστώ, θα περάσω από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Την Τετάρτη, πρώτα ο Θεός, θα κάνω την πρώτη μου προπόνηση. Η ομάδα είναι στην 8η θέση, αλλά πρόκειται για ένα πολύ καλό και ανταγωνιστικό σύνολο. Αυτό, μου δίνει κίνητρο για να παλέψω και να κερδίσω μία θέση. Θα δουλέψω πολύ αυτή την εβδομάδα και θα δούμε εάν ο προπονητής θα με υπολογίζει για το επόμενο Σαββατοκύριακο», δήλωσε ο Λουίς Πάλμα στο αεροδρόμιο. 

Μαζί του ταξίδεψε και ο πρόεδρος της Βίντα, Λουίς Κρουζ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News