ΑΡΗΣ: Προχωράει με Πίρσμαν και Σάντε Σίλβα

ΑΡΗΣ: Πλησιάζει στην απόκτηση των Πίρσμαν και Σάντε Σίλβα από ΠΑΣ Γιάννινα και Νότιγχαμ

Ο Άρης έχει αντιμετωπίσει εμπόδια σε μεταγραφικό επίπεδο, βρίσκεται όμως υπό καθεστώς πίεσης εξαιτίας της ανάγκης ενίσχυσης και προσπαθεί να ολοκληρώσει άμεσα δύο μεταγραφές. 

Πρόκειται για τον Μάρβιν Πίρσμαν του ΠΑΣ Γιάννινα και τον Σάντε Σίλβα της Νότιγχαμ Φόρεστ

Ο Θόδωρος Καρυπίδης προσπαθεί να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις με τις ομάδες τους, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με τους δύο ποδοσφαιριστές. Θέλει να τους φέρει το συντομότερο δυνατό στη Θεσσαλονίκη, για να ξεκινήσουν προπονήσεις και να μην χαθεί άλλος χρόνος.

Παράλληλα η διοίκηση του Άρη έχει επαφές για αρκετούς ακόμα ποδοσφαιριστές, ενώ δεν έχει εγκαταλείψει την υπόθεση του Πάπε Σεϊκ. Στα άμεσα πλάνα είναι η απόκτηση στόπερ, σέντερ φορ, επιτελικού μέσου και δεξιού μπακ. 

Χωρίς Τζέγκο, ερωτηματικό ο Πάλμα

Ο Άρης θα αναγκαστεί να παίξει στα επόμενα τρία παιχνίδια χωρίς τον Τζέιμς Τζέγκο που αναχώρησε για την Αυστραλία για να παίξει με την εθνική του ομάδα. Ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Λουίς Πάλμα, καθώς πρέπει να εκδοθεί το δελτίο του. Στις προπονήσεις πάντως άφησε καλές εντυπώσεις, αν και είναι μία κίνηση με προοπτική. Παράλληλα επιστρέφει και πάλι ο Μαντσίνι, που εξέτισε την ποινή του. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News