ΑΡΗΣ: Προχωράει άμεσα με Πίρσμαν και δύο ακόμη μεταγραφές

ΑΡΗΣ: Τελειώνει η μεταγραφή Πίρσμαν, κοντά σε δύο ακόμη ποδοσφαιριστές

Ο δρόμος για την απόκτηση του Μάρβιν Πίρσμαν στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο άνοιξε, αλλά ταυτόχρονα ο Άρης κινείται άμεσα για τουλάχιστον δύο ακόμη περιπτώσεις ποδοσφαιριστών με στόχο να τους ανακοινώσει το συντομότερο δυνατό.

Η διαδικασία της ολοκλήρωσης μεταγραφής του Πίρσμαν στον Άρη προχωράει με γοργούς ρυθμούς, από την στιγμή που ο ΠΑΣ Γιάννινα συμφώνησε ήδη με αριστερό μπακ, κάτι που σημαίνει ότι θα συναινέσει άμεσα στην παραχώρηση του Πίρσμαν. 

Την ίδια στιγμή ο Θόδωρος Καρυπίδης αποφάσισε να τρέξει τις εξελίξεις και για άλλες μεταγραφές, καθώς ο Άρης άλλαξε πολιτική μεσούσης της περιόδου και ψάχνει για παίκτες σε περισσότερες θέσεις, καθώς το οξύ πρόβλημα των ανανεώσεων, τον αναγκάζει να έχει εναλλακτικές λύσεις. 

Κοντά σε δύο μέσους

Ήδη ο ισχυρός άνδρας του Άρη, σε συννενόηση με τους συνεργάτες του έχει προχωρήσει τις περιπτώσεις δύο ποδοσφαιριστών και βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με τις ομάδες τους,  είτε για την αγορά έναντι ενός μικρού ποσού, είτε και ως δανεικούς. 

Πρόκειται για έναν μεσοεπιθετικό και έναν αμυντικό μέσο. Ταυτόχρονα η λίστα έχει μεγαλώσει με πολλούς ποδοσφαιριστές σε όλες τις θέσεις και κάποια στιγμή θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις, καθώς οι μέρες λιγοστεύουν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News