Άρης: Ποτέ ξανά δύο νίκες με Ολυμπιακό την ίδια σεζόν στο πρωτάθλημα

O Xερμάν Μπούργος μπορεί να βρίσκεται λίγο καιρό στον Άρη και το ελληνικό πρωτάθλημα, ωστόσο αύριο (8/5 – 21:00) θα αντιμετωπίσει για τρίτη φορά τον Ολυμπιακό σε ένα παιχνίδι, που όπως και το προηγούμενο στο Κλεάνθης Βικελίδης έχει κομβική σημασία.

Ο Άρης μετράει μία νίκη απέναντι στον πρωταθλητή, αυτή που έσπασε το ερυθρόλευκο αήττητο στην κανονική διάρκεια και ψάχνει και μία δεύτερη στην ίδια σεζόν! Ξέρει καλά ότι αυτή η νίκη επί του Ολυμπιακού είναι πολύ πιθανό να του ανοίξει διάπλατα τον δρόμο προς την Ευρώπη. Και ποτέ στην ιστορία δεν έχει πετύχει δεύτερη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα!

Μια φορά, την περίοδο 1969-70 ο Άρης κατέγραψε 2 νίκες κόντρα στον Ολυμπιακό και μία ισοπαλία, αλλά η μία νίκη ήταν στο Κύπελλο και η άλλη στο πρωτάθλημα. Ο Άρης είχε νικήσει 1-0 εντός έδρας, νίκησε 1-0 και στον Πειραιά και έκτοτε δεν το έκανε ξανά.

Οι νέοι πειραματισμοί του Μπούργος

Ο Χερμάν Μπούργος θα στερηθεί της παρουσίας τριών βασικών ποδοσφαιριστών στο ματς με τον Ολυμπιακό, καθώς Καμαρά, Λούκας Σάσα και Γκάνεα θα δουν το παιχνίδι από την εξέδρα. Ο τεχνικός του Άρη καλείται να βρει λύσεις και φαίνεται ότι καταλήγει και πάλι σε κάποιες δοκιμές όπως του αρέσει να κάνει. 

Αυτή τη φορά σκοπεύει να επαναφέρει τον Σούντγκρεν στο δεξί άκρο της άμυνας και να πάει αριστερά τον Εμπακατά (αφού δεν χρησιμοποιεί τους Λούμορ και Σάκιτς), ενώ στην επίθεση σχεδιάζει στην κορυφή τον Μαντσίνι, πίσω του τον Πάλμα και στις πτέρυγες τον Ιτούρμπε με τον Ματέο Γκαρσία.

Οι υπόλοιπες θέσεις είναι αναμενόμενες. Ντουκουρέ και Ματίγια στην μεσαία γραμμή, Φαμπιάνο και Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας και ο Κουέστα στην εστία.

 

  

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News