Άρης: Οι ξένοι που έγιναν Έλληνες, έγιναν πάλι ξένοι!

Λουλούδια από ξένους κήπους ψάχνει ξανά ο Άρης, καθώς τα εγχώρια λουλούδια που άνθισαν είναι λίγα, άρα προσφέρονται σε ακριβές τιμές. Συγκεκριμένος κηπουρός ψάχνει λοιπόν σε κήπους μακρινούς…

Στροφή στους Ελληνες ποδοσφαιριστές; Ξεχάστε την! Ο Θόδωρος Καρυπίδης έκανε μια πρώτη σκέψη και μία απόπειρα ελληνοποίησης του ρόστερ βλέποντας πως έχουν μαζευτεί πολλοί ξένοι και σιγά σιγά χάνεται η ταυτότητα του Άρη.

Το τμήμα σκάουτινγκ έκανε ένα πρώτο check επιλέγοντας ποδοσφαιριστές που μπορούν να σταθούν με οποιοδήποτε ρόλο, κυρίως όμως με βοηθητικό, αφού οι Ελληνες που μπορούν να γίνουν πρωταγωνιστές είναι πανάκριβοι. Ωστόσο, όποια προσπάθεια κι αν έγινε, ο Άρης δεν βρήκε πεδίο συζήτησης.

Οι επαφές του Άρη για Κάργα, Βούρο

Οι πρώτες επαφές έγιναν κυρίως για δύο κεντρικούς αμυντικούς. Τον Πραξιτέλη Βούρο του ΟΦΗ και τον Γιάννη Κάργα του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά οι ποδοσφαιριστές δεν είναι ελεύθεροι και οι ομάδες τους έχουν μεγάλες απαιτήσεις.

Κάπως έτσι έγινε και πάλι στροφή στους ξένους και σε συγκεκριμένη… μπάντα, που έχει ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας και πράσινο φως για να προτείνει και να φέρνει ξένους ποδοσφαιριστές.

Αν δεν αλλάξει ξανά το πλάνο, ο Άρης θα κινηθεί σε κατεύθυνση που έχει ήδη αποφασιστεί, με την προϋπόθεση βέβαια να πάρει το πράσινο φως για μεταγραφές από το CAS. Γιατί αν συνεχιστεί κι άλλο η κατάσταση ομηρίας με την απόφαση, θα σκάσουν όλοι στα γραφεία της Αλκμήνης…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News