Άρης: Ο Κουέστα ετοιμάζει βαλίτσες για την Κύπρο, «Σειρήνες» για Σβαμπ

Οι κυπριακές «Σειρήνες» αναμένεται να ηχήσουν πολύ μελωδικά το φετινό καλοκαίρι για ουκ ολίγους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη Super League, ακόμη και για παίκτες που ανήκουν στα ρόστερ των ομάδων που συνθέτουν το Top 5 της κατηγορίας.

Σήμερα, μπορούμε να σας αποκαλύψουμε το όνομα του πρώτου βασικού ποδοσφαιριστή που ετοιμάζει βαλίτσες για τη Μεγαλόνησο και δεν είναι άλλος από τον Χουλιάν Κουέστα.

Το συμβόλαιο του πανύψηλου Ισπανού τερματοφύλακα του Άρη, ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου και όχι μόνο θα παραμείνει κάτοικος «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά κατά 90% δεν θα παραμείνει καν κάτοικος Ελλάδος. Εννοείται ότι στις μεταγραφές ποτέ δε λες ποτέ αν δεν δεις υπογραφές, αλλά η συγκεκριμένη υπόθεση μοιάζει να βρίσκεται στην τελική ευθεία. 

Ο ΑΠΟΕΛ πρόλαβε τις ελληνικές ομάδες

Παρά το γεγονός ότι αρκετές ελληνικές ομάδες βολιδοσκόπησαν τις προθέσεις του Κουέστα για την επόμενη σεζόν, μέσω του ατζέντη του, έπεσαν πάνω σε κλειστές πόρτες, κάτι που φανερώνει ότι ο βασικός τερματοφύλακας του Άρη έχει ήδη βρει τον νέο σταθμό της καριέρας του. Ποιος θα είναι αυτός; Πιθανότατα ο ΑΠΟΕΛ!

Ο Ισπανός πορτιέρο έχει δεχτεί πρόταση από την κυπριακή ομάδα για διετές συμβόλαιο και οι δύο πλευρές δείχνουν να βρίσκονται εξαιρετικά κοντά στη συμφωνία. Κι ο Κουέστα δεν θα είναι ο μόνος που θα συνεχίσει να μιλάει ελληνικά… αλλά σε άλλη χώρα.

Άντε να σας αποκαλύψουμε και το όνομα ενός ακόμη ποδοσφαιριστή που έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ. Στέφαν Σβαμπ λέγεται. Γενικά ο «Θρύλος» της Κύπρου θα μας απασχολήσει αρκετά τις επόμενες εβδομάδες σε όλα τα επίπεδα. Να είστε σίγουροι γι’ αυτό. Όπως επίσης να θυμάστε ότι η αβεβαιότητα που επικρατεί στον Άρη με τις εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις, αποτελεί αυτή τη στιγμή τον πιο ισχυρό σύμμαχο για κάθε μορφής… Σειρήνες. Όχι μόνο τις ελληνικές αλλά και τις κυπριακές! 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News