ΑΡΗΣ: Ο Καρυπίδης προσπαθεί να αποσυμπιέσει τους ποδοσφαιριστές

ΑΡΗΣ: Προσπάθεια εμψύχωσης των παικτών από Καρυπίδη μετά το 0-0 με τη Λαμία για το Κύπελλο

Μετά το μαστίγιο, στο καρότο. Ο Θόδωρος Καρυπίδης μετά από δύο επισκέψεις στα αποδυτήρια και το ξέσπασμα προς τους ποδοσφαιριστές, άλλαξε τακτική και πλέον προσπαθεί να τους αποσυμπιέσει από το άγχος και να τους εμψυχώσει. 

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη επισκέφτηκε εκ νέου τους ποδοσφαιριστές στην προπόνηση, αυτή τη φορά με διαφορετικές προθέσεις, βλέποντας το αρνητικό κλίμα που πλανάται στην ατμόσφαιρα, καθώς μετά το 0-0 δεν έλλειψαν και οι αποδοκιμασίες. 

Αυτή τη φορά ο Θόδωρος Καρυπίδης τους ζήτησε να ηρεμήσουν, να χαλαρώσουν και να προσπαθήσουν να διώξουν το άγχος ώστε να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις. «Θα έρθουν τα γκολ, θα έρθουν και οι νίκες. Δεν είναι δυνατό να ξεχάσατε να παίζετε ποδόσφαιρο» ήταν η ατάκα που χρησιμοποίησε περισσότερο, προς τους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Καθώς ακολουούν δύο ακόμη κομβικά ματς με τη Λαμία (στο πρώτο από τα τρία δεν χάθηκε τίποτε) ο Καρυπίδης συνιστά ψυχραιμία. Παράλληλα είχε ξεχωριστά τετ α τετ με τους πιο παλιούς, Μπρούνο Γκάμα, Μπερτόγλιο, Ματέο Γκαρσία, αλλά και τον Εντιαγέ, σε μια προσπάθεια να τους δείξει πόσο σημασία έχει για τον Άρη ο δικός τους ρόλος στην ομάδα. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News