Αρης Μεταγραφές: Το σπάνιο ρεκόρ του Βίκτορ Μογιέχο και η ζωή με την αλωπεκία

Στο τραπέζι των συζητήσεων ανάμεσα στον Θόδωρο Καρυπίδη, τον Χερμάν Μπούργος και τον τεχνικό διευθυντή της Ατλέτικο Μαδρίτης Αντρέ Μπέρτα, έπεσαν συγκεκριμένα ονόματα ποδοσφαιριστών: Σέρχιο Καμέγιο, Ροντρίγκο Ρικέλμε και Βίκτορ Μογιέχο. 

Ειδικά για τον τελευταίο, πρόκειται για αποκάλυψη της ισπανικής AS, αλλά και για έναν ξεχωριστό ποδοσφαιριστή, που αν και μόλις 21 ετών, έχει σχολιαστεί έντονα ως ένα από τα πιο μεγάλα ταλέντα και έχει προλάβει να αφήσει το αποτύπωμά του. 

Ο Μογιέχο έχει περάσει στην ιστορία ως ο πρώτος ποδοσφαιριστής που γεννήθηκε τον 21ο αιώνα και αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Γεννημένος στις 21 Ιανουαρίου του 2001, έπαιξε δέκα λεπτά με τη φανέλα της πρώτης ομάδας στο φιλικό κόντρα στη Λεγανιές σε ηλικία 16 ετών! Μπορεί να μην ήταν ανταγωνιστικό παιχνίδι παρά ένα φιλικό, ωστόσο αυτό που πέτυχε είναι ιστορικό! Δεν είναι τυχαίο λοιπόν το όνομα που έχει χτίσει στις Ακαδημίες των ροχιμπλάνκος.

Ο Μογιέχο έχει ήδη προλάβει να παίξει με τη μορφή δανεισμού στη Χετάφε, στη Ντέπορ Λα Κορούνια, στη Μαγιόρκα και φέτος στην Τενερίφε. Παίζει και στις δύο θέσεις των εξτρέμ, παίζει ως δεύτερος επιθετικός, έχει παίξει και σαν σέντερ φορ, αλλά και ως μέσος. Και έχει παίξει μερικά παιχνίδια και με τον Καμέγιο και τον Ρικέλμε.

Ο Μογιέχο σε μικρή ηλικία με τον Ντιέγκο Κόστα

«Η αλωπεκία με βοήθησε να διαμορφώσω ισχυρή προσωπικότητα»

Σε ηλικία 9 ετών διαγνώστηκε με αλωπεκία, μια καλοήθη νόσο στην οποία παρατηρείται η τέλεια έλλειψη τριχών. Αυτό όμως δεν τον πτόησε. Το αντίθετο μάλιστα. Όπως δήλωσε ο ίδιος, η αλωπεκία τον βοήθησε να να χτίσει πιο ισχυρή προσωπικότητα. «Έχοντας να αντιμετωπίσω την αλωπεκία, διαμόρφωσα δυνατή προσωπικότητα. Είναι αλήθεια πως πολλές φορές με φωνάζουν φαλακρό, αλλά στο τέλος το αποδέχεσαι χωρίς καν να νοιάζεσαι». 

 
 
 
View this post on Instagram

 
 
 

A post shared by Victor Mollejo (@victormollejo)

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Άρης Μεταγραφές: Παρελαύνει όλο το ρόστερ της Ατλέτικο Β, υπάρχει όμως κι άλλο παρασκήνιο

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News