Άρης Μεταγραφές: Το μήνυμα που έστειλε ο Καρυπίδης με την παραμονή Κουέστα

Ο Άρης κράτησε τον Χουλιάν Κουέστα τη στιγμή που έδειχνε έτοιμος να υπογράψει στον ΑΠΟΕΛ και ο Θόδωρος Καρυπίδης έστειλε ένα δυνατό μήνυμα ενόψει της μεταγραφικής περιόδου, εφόσον φυσικά το CAS δώσει μία ακόμα παράταση, ή ανάψει το πράσινο φως για μεταγραφές. 

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης αφουγκράστηκε τον Χερμάν Μπούργος και με την κίνηση αυτή έδειξε πόσο υπολογίζει τον προπονητή του. Δείχνει ότι θα στηριχθεί και στις δικές του γνωριμίες, αλλά θα προσπαθήσει να υλοποιήσει και τις απαιτήσεις του. 

Ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε συμφωνήσει ουσιαστικά με τον Γιούρι Λοντίγκιν και απλά περίμενε την απάντησή του για να τον φέρει στο Κλεάνθης Βικελίδης, καθώς ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ περιμένει κάτι από το εξωτερικό. Ο Μπούργος ζήτησε την παραμονή του Κουέστα, τον οποίο υπολογίζει για πρώτο τερματοφύλακα και το θέμα έκλεισε. Ο Άρης έκανε στροφή, ανέβασε την προσφορά, μίλησε και ο Μπούργος με τον Κουέστα και κάπως έτσι έκλεισε η πρώτη ανανέωση.

Σειρά τώρα παίρνει ο Χαβιέρ Ματίγια, τον οποίο ο Μπούργος θεωρεί επίσης πολύτιμο και για την αγωνιστική του παρουσία, αλλά και επειδή είναι χρόνια στην ομάδα όπως ο Κουέστα. Άλλωστε ο Ματίγια κλήθηκε να καλύψει το κενό του Τζέγκο, ενώ είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής και με τον Μπούργος δεν βγήκε ποτέ από την ενδεκάδα. Γκάνεα, Σάκιτς, Σούντγκρεν, Μπρούνο Γκάμα περιμένουν με τη σειρά τους να μάθουν αν έχουν προοπτική στον Άρη. 

Ο Μπούργος θα ανοίξει τις πόρτες της Ατλέτικο

Το μήνυμα λοιπόν του Καρυπίδη είναι ξεκάθαρο με την παραμονή Κουέστα. Συνεχίζει στο μεταγραφικό πλάνο μαζί με τον Μπούργος και το ταξίδι που θα κάνει στις 2 Ιουνίου στη Μαδρίτη είναι εξόχως σημαντικό. Ο Άρης έχει παραδοσιακά καλές σχέσεις με την λάτιν αγορά, αλλά ο Μπούργος θα του ανοίξει τις πόρτες της Ατλέτικο.

Ήδη ο προπονητής του Άρη έχει μια λίστα με ποδοσφαιριστές που στέλνει η ομάδα της Μαδρίτης δανεικούς, αλλά και από την Ατλέτικο Β, τους οποίους θέλει στο ρόστερ του. Έχει στοχεύσει σε σέντερ φορ και εξτρέμ (καθώς είναι πολύ πιθανή η μεταγραφή του Ντάνιελ Μαντσίνι, που θα προσφέρει και ζεστό χρήμα στα ταμεία της ΠΑΕ), ενώ ο Μπούργος έχει εικόνα και από τις δεύτερες ομάδες και των υπόλοιπων μεγάλων club της Ισπανίας. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News