Άρης Μεταγραφές: Το κονέ με Ρεάλ Σοσιεδάδ, ο Μάρμολ, ο Ράμος κι ο Αρίας

Ο Άρης έχει ανοίξει την κουβέντα με την Ατλέτικο Μαδρίτης για πολλούς παίκτες, ανάμεσα τους και τους Ροντρίγκο Ρικέλμε (ο νούμερο 1 στυόχος), Σέρχιο Καμέγιο, Βίκτορ Μογιέχο, αλλά δεν είναι οι μοναδικοί. 

Ο Άρης έχει ανοίξει έναν εξαιρετικό δίαυλο συνεργασίας και με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, με την οποία συζητάει για κάποιους από τους ποδοσφαιριστές από το ρόστερ της, αλλά και για ενδεχόμενο ακόμα μεγαλύτερης σύσφιξης σχέσεων με προοπτική για συνεργασία σε βάθος.

Ψηλά στη λίστα του Άρη βρίσκεται και ο Μίκα Μάρμολ, δημιούργημα της Λα Μασία στην Μπαρτσελόνα, που παίζει στο κέντρο της άμυνας. Στην ίδια θέση αγωνίζεται και ο Αργεντινός Σάντι Ράμος, που ανήκει στην Μπόκα Τζούνιορς.

Ο Άρης έχει απλώσει παντού δίχτυα, συνεχίσει τις επαφές, σήμερα θα γίνει και νέα συνάντηση και στο τέλος θα κάνει απολογισμό για να δει ποιους και πόσους μπορεί να αποκτήσει. 

Υπάρχει κι ο Αρίας

Στα ονόματα που απασχολούν τον Άρη έχει προστεθεί και ο Κολομβιανός δεξιός μπακ Σαντιάγκο Αρίας, που ήταν δανεικός από την Ατλέτικο στη Γρανάδα και έπαιξε στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Έχει παίξει ακόμα σε Σπόρτινγκ, Αϊντχόφεν και Λεβερκούζεν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News