Άρης Μεταγραφές: Θετική εξέλιξη - Απαντούν Κουέστα, Σούντγκρεν, Ματίγια

Άρης Μεταγραφές: Θετική εξέλιξη – Απαντούν Κουέστα, Σούντγκρεν, Ματίγια στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου τους στη Super League

Ό Άρης προχωράει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό καθώς περιμένει την παρέμβαση της UEFA που θα τον δικαιώνει στην υπόθεση της ευρωπαϊκής του συμμετοχής στο Europa Conference League.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει ήδη κάνει μία συζήτηση για την επόμενη μέρα με τον Χερμάν Μπούργος που φεύγει σήμερα από τη Θεσσαλονίκη, έχοντας παραδώσει μάλιστα και σχετική λίστα με υποψήφιους ποδοσφαιριστές, αλλά και θέσεις στις οποίες απαιτείται ενίσχυση. 

Ο Άρης περιμένει εξελίξεις και από το CAS για να προχωρήσει σε μεταγραφές, τη δεδομένη όμως στιγμή προέχουν οι ανανεώσεις. Και φαίνεται πως υπάρχει αισιοδοξία και σε αυτό το μέτωπο. Το κλίμα άλλαξε και στις συζητήσεις που έγιναν με τους Κουέστα, Σούντγκρεν και Ματίγια παρουσιάστηκε μια εικόνα που δείχνει πως και οι τρεις θα ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους. 

Παρά το γεγονός πως ο Κουέστα έχει μια δελεαστική πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ, αλλά και τις υψηλές απαιτήσεις του Σούντγκρεν, έγιναν σημαντικά βήματα και πλέον ο Άρης περιμένει τις απαντήσεις των ποδοσφαιριστών για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους που ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουνίου. Μάλιστα είναι θετικό πως Κουέστα και Σούντγκρεν παρέμειναν στη Θεσσαλονίκη και μετά το τέλος του πρωταθλήματος. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News