Άρης μεταγραφές: Στροφή σε νέους «Ντουκουρέ και Εμπακατά»!

Άρης: Στροφή σε νέους «Ντουκουρέ και Εμπακατά»! Τι ψάχνει στις μεταγραφές για τη νέα σεζόν

Το πείραμα του Χερμάν Μπούργος στα τελευταία παιχνίδια με τον Ντουκουρέ, τον Εμπακατά και τον Πάλμα, που βρήκαν θέση στη βασική ενδεκάδα και κερδίζουν χρόνο συμμετοχής δείχνει τον δρόμο για την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού Άρη. 

Με μία προϋπόθεση βέβαια. Να πάρει το πράσινο φως από το CAS για να κάνει μεταγραφές. Με ικανή αυτή τη συνθήκη, ο Άρης και συγκεκριμένα ο Θόδωρος Καρυπίδης αλλάζουν όλη την μεταγραφική τους φιλοσοφία.

Όχι Άρη στα βαριά συμβόλαια στις μεταγραφές

Τα βαριά συμβόλαια θα μπουν στον πάγο και ο Άρης θα κινηθεί για ποδοσφαιριστές που θα έχουν φιλοδοξίες, που θα είναι διψασμένοι για επιτυχίες, που θα έχουν κίνητρο για να διακριθούν. Παράλληλα και ο Μπούργος δείχνει ενθουσιασμένος με τους παίκτες του που αρπάζουν την ευκαιρία και σκοπεύει να δουλέψει ειδικά το καλοκαίρι προκειμένου να ανέβουν επίπεδο και να προσαρμοστούν ακόμη καλύτερα στη φιλοσοφία του Άρη. 

Η εντολή έχει δοθεί και ο Άρης ψάχνει νέους Ντουκουρέ, νέους Εμπακατά, ποδοσφαιριστές που είτε βρίσκονται στο ξεκίνημα, είτε έχουν να αποδείξουν πράγματα. Κινείται ήδη σε συγκεκριμένη κατεύθυνση, με τον Μπούργος να έχει επίσης σηκωμένες τις κεραίες του για να δώσει τς σχετικές κατευθύνσεις.  

Αυτό σημαίνει παράλληλα πως σε περίπτωση που έχει τη δυνατότητα να κάνει μεταγραφές, θα πρέπει να βρει πολλούς παίκτες για να γεμίσει το ρόστερ. 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News