Άρης Μεταγραφές: Πορτογαλικά φτερά στην επίθεση - Δυνατά για Καμάτσο, ξανά για Σίλβα

Άρης Μεταγραφές: Πορτογαλικά φτερά στην επίθεση – Δυνατά για Καμάτσο, ξανά για Σίλβα | Super League

Ο Άρης συνεχίζει τις επαφές για την ενίσχυση, όπως είπε και ο Χερμάν Μπούργος στις δηλώσεις του στην πρώτη προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Ο Θόδωρος Καρυπίδης και οι συνεργάτες του  στοχεύουν σε πορτογαλικά φτερά στην επίθεση, καθώς μετά την αποχώρηση του Μπρούνο Γκάμα στοχεύουν στο Ράφαελ Καμάτσο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ έχουν πάντα στα υπ’ όψιν τους και τον Σάντε Σίλβα, που έπαιξε στον Άρη και ήταν στο στόχαστρο και τον Ιανουάριο.

Ο 22χρονος Καμάτσο ξεκίνησε από την Σπόρτινγκ, πήγε στις υποδομές της Μάντσεστερ Σίτι και από κει στη Λίβερπουλ. Το 2019 η Σπόρτινγκ τον αγόρασε εκ νέου για πέντε εκατομμύρια ευρώ. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε ως δανεικός σε Ρίο Άβε και Μπελενένσες ενώ είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας. 

Επαιξε με τη Λίβερπουλ σε ηλικία 19 ετών!

Ο Ράφαελ Καμάτσο σε ηλικία 18 ετών (7 Απριλίου 2018) κάθισε στον πάγκο της Λίβερπουλ στο ματς με την Εβερτον, αλλά δεν αγωνίστηκε. Σε δύο ακόμη ματς με Μπέρνλι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε στον πάγκο και τελικά έκανε ντεμπούτο σε ηλικία 19 ετών σε ματς Κυπέλλου κόντρα στη Γουλβς.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News