Άρης Μεταγραφές: Περιμένει απαντήσεις από Ισπανία και CAS ο Καρυπίδης

Οι συζητήσεις ολοκληρώθηκαν στην Ισπανία, ο πρώτος κύκλος επαφών έκλεισε και πλέον ο Θόδωρος Καρυπίδης που επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και παρέστη στον γάμο του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Άρης Παντελή Ζουμπούλη με την αγαπημένη του Άννα Θεοδωρίδου (και κουμπάρους τον Βλάνταν Ίβιτς και τη σύζυγό του Αρτεμις Ίβιτς Ευθυμιάδου), μπαίνει πλέον στο επόμενο στάδιο. 

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη περιμένει πλέον απαντήσεις για συγκεκριμένες προτάσεις που έχει καταθέσει ο Άρης κυρίως στην Ατλέτικο Μαδρίτης για να δανεισμό νεαρών ποδοσφαιριστών. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα, καθώς πρόκειται για παίκτες που θέλουν πολλές ισπανικές ομάδες, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία πως ο Άρης θα ενισχυθεί με δύο – τρεις ποδοσφαιριστές. 

Μεγαλώνει η λίστα

Από τη λίστα αυτή ξεχωρίζει ο Ροντρίγκο Ρικέλμε, που είναι και η πιο δύσκολη περίπτωση, ενώ στο τραπέζι έχουν πέσει και τα ονόματα των Καμέγιο, Μογιέχο, Γκάρσες, Μάρκος Πάουλο, αλλά και Μάρμολ Ράμος. Ο Άρης παρουσιάζεται πιο κοντά και στον 30χρονο Κολομβιανό δεξιό μπακ Σαντιάγκο Αρίας, ενώ έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. 

Παράλληλα μέσα στην εβδομάδα αναμένεται νέο μήνυμα από το CAS, με τους ανθρώπους του Άρη να αισιοδοξούν πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα επιτραπούν οι μεταγραφές και η υπόθεση θα μπει στο αρχείο. 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News