Άρης Μεταγραφές: Παρελαύνει όλο το ρόστερ της Ατλέτικο Β, υπάρχει όμως κι άλλο παρασκήνιο

Άρης Μεταγραφές: Παρευλάνει όλο το ρόστερ της Ατλέτικο Β, υπάρχει όμως κι άλλο παρασκήνιο

Από την ώρα που έγινε γνωστό το ταξίδι του που θα κάνει αύριο (2/6) στη Μαδρίτη ο Θόδωρος Καρυπίδης και οι επαφές που θα έχει με την Ατλέτικο Μαδρίτης, έχει παρελάσει από τα media όλο το ρόστερ της Ατλέτικο Β!

Δεν είναι αστείο, μέχρι και οι Ισπανοί ρεπόρτερ άρχισαν να ρωτάνε τι γίνεται, αφού έχουν γραφτεί όλα τα ονόματα των δανεικών της Ατλέτικο, αλλά και των μικρών που λήγουν τα συμβόλαιά τους. 

Είναι γεγονός ότι ο Χερμάν Μπούργος έχει καλύτερη και πιο εύκολη πρόσβαση σ΄αυτά τα παιδιά, το ίδιο και ο αναλυτής του Ντάνι Ντάτος. Επίσης είναι προφανές σε ποιες θέσεις ψάχνει ο Άρης ενίσχυση, για να υποψιαστεί κάποιος συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Μπορεί κανείς να δει με ευκολία και ποιους ακολουθεί ο προπονητής του Άρη στα social media…

Ωστόσο δεν είναι μόνο αυτοί στα ραντάρ. Ο Χερμάν Μπούργος θα ανοίξει τις πόρτες στον Θόδωρο Καρυπίδη και για δύο μέρες θα έχει επαφές και με ατζέντηδες και με τεχνικούς διευθυντές, αλλά έχει ατζέντα και με παίκτες από τη Ρεάλ Β, την Μπαρτσελόνα Β και άλλες ακόμα ομάδες.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη θα επιστρέψει στην Ελλάδα το Σάββατο και πιστεύει πως στο 48ωρο αυτό θα κάνει σημαντικές συμφωνίες, περιμένοντας το πράσινο φως από το CAS για μεταγραφές. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News