Άρης Μεταγραφές: Ο «κλεισμένος» Εντιαγέ στη Σίβασπορ και οι ακαδημίες του στην Τουρκία

Ο Άρης συζητάει το ενδεχόμενο πώλησης των Αμπουμπακάρ Καμαρά και Ντάνιελ Μαντσίνι, ωστόσο φαίνεται ότι θα τους προλάβει ο Μπαντού Εντιαγέ, ο οποίος σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης έχει ήδη υπογράψει διετές συμβόλαιο με την Σίβασπορ!

Ο Σενεγαλέζος έχει μπει σε δεύτερο ρόλο από την ημέρα που ανέλαβε ο Χερμάν Μπούργος, ωστόσο έχει ένα βαρύ συμβόλαιο με την ΠΑΕ Άρης, που δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο μεταγραφής του. Από τη μια θα ήθελε να γλιτώσει το συμβόλαιό του, από την άλλη θα ήθελε να έχει και κάποιο όφελος ώστε στη συνέχεια να επιλέξει άλλους ποδοσφαιριστές. 

«Aν αλλάξω ομάδα ή όχι; Θα δούμε»

Ο Μπαντού Εντιαγέ παρακολούθησε στο γήπεδο τον αγώνα πρωταθλήματος της Σενεγάλης (Ολιμπίκ Τζόλοφ-Τζόλοφ 2-1) και σε συνέντευξη ρωτήθηκε αν θα αλλάξει ομάδα και απάντησε διπλωματικά: «Για το αν αλλάξω ομάδα ή όχι; Θα δούμε. Σε κάθε περίπτωση, το επιτελείο μου εργάζεται για το θέμα. Και σε λίγο όλα θα ξεκαθαρίσουν».

Πάντως ο Εντιαγέ έχει έναν επιπλέον λόγο, πέρα από τον αγωνιστικό, για να γυρίσει στην Τουρκία. Έχει παίξει σε τέσσερις ομάδες της γειτονικής χώρας, Οσμάνλισπορ, Γαλατάσαραϊ, Τράμπζονσπορ και Καραγκιουμρούκ και έχει δικές του ακαδημίες στην Τουρκία. 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News