Άρης Μεταγραφές: Νταμπό, ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου! Φιλάνθρωπος, φιλόσοφος και εξαιρετικός μουσικός!

O Άρης προσπαθεί να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Μπράιαν Νταμπό για να ενισχύσει την μεσαία του γραμμή! Ο Γάλλος μέσος όμως δεν είναι ο ποδοσφαιριστής που έχουν οι οπαδοί στο μυαλό τους, ωστόσο στο τέλος καταφέρνει να γίνει ο αγαπημένος τους!

Ο Νταμπό είναι ένας εναλλακτικός ποδοσφαιριστής έξω από το γήπεδο, γιατί μέσα στις τέσσερις γραμμές του χόρτου, η αξία του είναι δεδομένη και οι δυνατότητες του μεγάλες. Είναι ποδοσφαιριστής με ποιότητα, που αν αισθανθεί καλά και δέσει με τους συμπαίκτες του θα τη βγάλει και πιο γρήγορα. 

Έξω όμως από το χόρτο; Ο dabs persestroika, όπως είναι το προφίλ του στο twitter, είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να απολαμβάνει και να χαίρεται τη ζωή, πάντα καλοντυμένος, ένας τρελομπαμπάς, που έχει πάθος με τη μουσική, το χορό και το τραγούδι. Αλλά και ένας άνθρωπος με ευαισθησίες, με κοινωνική δράση, που προσδιορίζεται ως φιλάνθρωπος και φιλόσοφος. 

Ο Νταμπό δεν ξεκίνησε τον αθλητισμό με ποδόσφαιρο, ήταν πρωταθλητής Γαλλίας στο καράτε στην ηλικία και την κατηγορία του μέχρι τα 15 του χρόνια. Τότε αποφάσισε να στραφεί αποκλειστικά στο ποδόσφαιρο. Όσοι τον γνωρίζουν λένε ότι είναι ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου. Το πρόσωπό του «μιλάει» άλλωστε, οι συνεντεύξεις του λένε πολλά.

 
 
 
View this post on Instagram

 
 
 

A post shared by bryan_dabo (@bryan_dabo)

Παίζει εξαιρετικά μουσική, για την ακρίβεια παίζει πολύ καλά! Ξέρει να παίζει πιάνο, τρομπέτα και πολλές φορές μετατρέπεται σε άνθρωπο ορχήστρα. Λατρεύει τη τζαζ, τρελαίνεται για Μάιλς Ντέιβις, τραγουδάει, ενώ θα δείτε πολλά μουσικά βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Η μουσική μου έχει μάθει τόσα πολλά για τη ζωή και για το πως θα γίνω καλύτερος άνθρωπος» λέει και συμβουλεύει τους φίλους του να μην τα παρατούν ποτέ. 

Πρόσφατα ο Μπράιαν Νταμπό παντρεύτηκε και ετοιμάζεται να γνωρίσει τη ζωή στη Θεσσαλονίκη και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News