Άρης Μεταγραφές: «Δεμένη» η άμυνα για Ευρώπη - Δεν κάνει ξανά το ίδιο λάθος

Άρης Μεταγραφές: «Δεμένη» η άμυνα για Ευρώπη – Δεν κάνει ξανά το ίδιο λάθος | Conference League

Σε λίγες μέρες οι ποδοσφαιριστές του Άρη επιστρέφουν στο γήπεδο για να ξεκινήσουν προετοιμασία, την ώρα που η διοίκηση τρέχει τον μεταγραφικό σχεδιασμό με στόχο να παραδώσει όσο γίνεται περισσότερους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του Μπούργος από τις πρώτες μέρες. 

Ο Άρης κράτησε τον κορμό της άμυνας και ετοιμάζεται να κλειδώσει και τις δύο θέσεις των πλάγιων μπακ, σε μια προσπάθεια να πάει πάνοπλος αμυντικά στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια και να μην την πατήσει ξανά σαν πρωτάρης, όπως έκανε πέρυσι στα ματς με την Αστάνα. 

Στο πρώτο ματς έπαιξε στο Καζακαστάν με δίδυμο στόπερ τους αναπληρωματικούς Μπεναλουάν και Δεληζήση και στα άκρα τους Σάκιτς, Γκάνεα και τερματοφύλακα τον Ντένις. Το 2-0 κόστισε και φάνηκε η διαφορά όταν αγωνίστηκε στη ρεβάνς ο Φαμπιάνο, αλλά η πρόκριση χάθηκε στο τσακ. 

Τώρα η οργάνωση άρχισε από την άμυνα. Ο Κουέστα, ο βασικός γκολκίπερ ανανέωσε, στο κέντρο της άμυνας είναι ο Φαμπιάνο με τον Μπράμπετς που έκαναν σπουδαία χρονιά και στα άκρα υπάρχουν σίγουρα ο Εμπακατά, που τελείωσε βασικός δεξιά τη σεζόν και ο Λούμορ αριστερά, καθώς η παραμονή του Γκάνεα παραμένει θολή.

Πίρσμαν και Αρίας σε πρώτο πλάνο

Ωστόσο ο Άρης έχει κάνει ήδη τα κουμάντα του. Έχει κλείσει τον Μάρβιν Πίρσμαν του ΠΑΣ Γιάννινα για το αριστερό άκρο και λογικά θα είναι ο πρώτος που θα ανακοινωθεί, ενώ δίνει ρέστα για την απόκτηση του δεξιού μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Σαντιάγκο Αρίας. Ο Κολομβιανός, που έπαιζε δανεικός στη Γρανάδα είναι βασικός στόχος και με τη βοήθεια του Μπούργος ο Άρης προσπαθεί να τον κλείσει άμεσα. 

Αν κλείσουν και αυτά τα δύο θέματα, τότε ο Άρης θα χρειαστεί μόνο έναν ακόμη στόπερ για τον πάγκο για να πάει πανέτοιμος στα ευρωπαϊκά ματς. Σήμερα στην Ισπανία γράφουν για τον Πάμπλο Βάσκεθ της Καρταχένα, ενώ θα προωθηθεί στην πρώτη ομάδα και 17χρονος διεθνής Τανούλης. 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News