ΑΡΗΣ-ΛΑΜΙΑ 0-0: Δεν μπαίνει γκολ ούτε με... αίτηση, σε κρίση ο Άρης

Άρης – Λαμία 0-0: Μετά το Κύπελλο ισοπαλία για δεύτερο σερί 90λεπτο και στη Super League

Από Πέμπτη βράδυ, μέχρι Κυριακή μεσημέρι, ένα και το αυτό! Αρης και Λαμία έμειναν για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στο απόλυτο 0-0 στο Κλεάνθης Βικελιδης αφού δεν βάζουν γκολ, όπως έλεγαν κάποτε, ούτε με… αίτηση! 

Κι αν για τη Λαμία η ισοπαλία στη Θεσσαλονίκη για το πρωτάθλημα της Super League της δίνει έναν πολύτιμο βαθμό, για τον Άρη, που ήταν και πάλι κακός, ίσως και χειρότερος από το βράδυ της Πέμπτης, η ισοπαλία ισοδυναμεί με καταστροφή, καθώς βλέπει την εξάδα να απομακρύνεται!

Ο Άρης δεν μπόρεσε να σκοράρει ούτε με τον Καμαρά, που από το… αεροδρόμιο πήγε στο γήπεδο, δεν είχε εντάσεις, δεν είχε ουσία, δεν είχε ιδέες, αλλά δεν είχε και δυνάμεις, κόντρα σε μια Λαμία, που ήταν κίνδυνος θάνατος στις αντεπιθέσεις με τον Μπανγκουρά και θα μπορούσε να σκοράρει αν ήταν πιο συγκεντρωμένοι οι παίκτες του Γρηγορίου.

Η κρίση μεγαλώνει πλέον για τον Άρη που δείχνει να είναι άρρωστος και χρειάζεται επειγόντως γιατρειά για να μην χάσει τη χρονιά πριν βγει ο Ιανουάριος! 

Δύο αλλαγές κάθε ομάδα

Ο Άρης ξεκίνησε στο βασικό σχήμα με τον Σιαμπάνη στη θέση του τερματοφύλακα, καθώς ο Κουέστα με το ζόρι μπήκε στην  αποστολή για να μείνει στον πάγκο, αλλά και με τον Ιτούρμπε στη θέση του τιμωρημένου Μαντσίνι. Δύο νέα πρόσωπα είχε και η Λαμία με τον Μπανγκουρά και τον Τζανδάρη να παίρνουν φανέλα βασικού.

Σε αντίθεση με το ματς της Τετάρτης, που ο Άρης πίεσεις και έψαξε το γκολ, η Λαμία ήταν αυτή που πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, ενώ έφευγε σφαίρα στην κόντρα επίθεση χάρη στους Μπανγκουρά και Προβυδάκη. 

Πολύ νωρίς ο Τάιρον και ο Γκόλεμιτς με κεφαλιές απείλησαν τον Άρη αλλά δεν βρήκαν στόχο. Οι γηπεδούχοι ζωντάνεψαν μετά το 25′ και ήταν καλύτεροι ως το τέλους του ημιχρόνου. Είχαν δύο κλασικές ευκαιρίες για γκολ με τον Μάνο και τον Ιτούρμπε, αλλά οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες. 

Ιδια εικόνα στο β΄ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα των δύο ομάδων ήταν ίδια με αυτή στην αρχή του αγώνα. Ο Άκης Μάντζιος έπαιξε όλα τα χαρτιά του με μαζεμένες αλλαγές, έριξε στο ματς και τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, που γύρισε μεσάνυχτα στη Θεσσαλονίκη από το Καμερούν και δήλωσε διαθέσιμος, ωστόσο η Λαμία ήταν πιο ζωηρή στον αγωνιστικό χόρτο και έχασε ευκαιρίες, ειδικά με τον Καραμάνο από λάθος του Τζέγκο για να σκοράρει.

Στο 90′ ο Αραμπούλι έχασε τρομερή ευκαιρία για να σοκάρει τον Άρη και λίγο αργότερα ο Σιαμπάνης με σωτήρια απόκρουση κράτησε το μηδέν!

ΑΡΗΣ: Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Λούμορ (72′ Γκάνεα), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Λούκας Σάσα, Τζέγκο (69′ Ματίγια), Μπρούνο Γκάμα, Ιτούρμπε (46′ Ματέο Γκαρσία), Μπερτόγλιο (56′ Εντιαγέ), Μάνος (56′ Καμαρά).

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Τζανετόπουλος, Γκόλεμιτς, Προβυδάκης, Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Καραμάνος (72′ Αραμπούλι), Τάιρον (77′ Νούνιες), Ρόμανιτς, Μπανγκουρά (91′ Τσούκαλος), Σαραμαντάς. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News