Άρης: Καταγγελία λύσης συμβολαίου από Μήτρογλου, στα άκρα οι σχέσεις με τους «κίτρινους»

Στα δικαστήρια θα λυθούν οι διαφορές Άρη – Μήτρογλου μετά την απόφαση του να προχωρήσει σε καταγγελία λύσης του συμβολαίου του

Το γυαλί που είχε ραγίσει στις σχέσεις του Άρη με τον Κώστα Μήτρογλου, έσπασε οριστικά. Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής προχώρησε σε καταγγελία λύσης του συμβολαίου του και πλέον οι δύο πλευρές θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια. 

Η κατάσταση έτσι κι αλλιώς δεν οδηγούσε πουθενά, καθώς ήταν προβληματική από την πρώτη μέρα. Ο Μήτρογλου αποδείχτηκε ένα μηδενικό πρότζεκτ και μία από τις χειρότερες μεταγραφές στην ιστορία όλων των εποχών, καθώς ήρθε με όνομα βαρύ και αγωνίστηκε ελάχιστα, χωρίς ποτέ κανείς να μάθει τι θα είχε πετύχει ο Άρης αν αποκτούσε άλλον σέντερ φορ όταν υποδεχόταν τον «Μητρογκόλ».

Οι διαφορές με τον Άκη Μάντζιο ήταν γνωστές, ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Χερμάν Μπούργος προσπάθησε να τον επανεντάξει στην ομάδα για να κερδίσει ότι μπορεί, όπως έκανε και με τον Χάιροβιτς, που του έδωσε και χρόνο συμμετοχής. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρης: Χερμάν Μπούργος, η τελευταία ελπίδα για να σωθεί η καριέρα του Κώστα Μήτρογλου

Ωστόσο όπως λένε οι άνθρωποι του Άρη δεν υπήρχε καμία περίπτωση να ενεργοποιηθεί, καθώς τον καταγγέλουν για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και στέκονται στο γνωστό θέμα, που επέστρεψε υπέρβαρος από την θεραπεία στον δικό του γιατρό. 

Πλέον ο Μήτρογλου δεν συμμετέχει στις προπονήσεις βάζοντας πρόωρο τέλος, καθώς προσέφυγε στα δικαστήρια για να διασφαλίσει τα χρήματά του και το love story μετατράπηκε βιαίως σε διαζύγιο. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News