Άρης: Καμία ανησυχία για την οφειλή στον Ντιγκινί

H ΠΑΕ Άρης δεν ανησυχεί για τη νέα οφειλή που προέκυψε από την Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA, η οποία δικαίωσε τον Νικολά Ντιγκινί και υποχρεώνει την ομάδα της Θεσσαλονίκης να του καταβάλλει το ποσό των 100.000 ευρώ.

Οι άνθρωποι του Άρη ήταν ενήμεροι για τα χρήματα που επιδικάστηκαν στον Γάλλο επιθετικό και ενημέρωσαν πως η εκκρεμότητα θα διευθετηθεί άμεσα. Μάλιστα η υπόθεση του Ντιγκινί είναι ανάλογη με αυτήν του Παλαθουέλος και έγινε γνωστή μέσα στο 2022 και όχι πριν τις 31/12.

Στα γραφεία της Αλκμήνης πιστεύουν ότι κι άλλες παρόμοιες υποθέσεις με του Ντικινί, που ως τώρα έμεναν στο παρασκήνιο και τακτοποιούνταν, θα δουν το φως της δημοσιότητας μετά τα τελευταία γεγονότα για το ζήτημα της αδειοδότησης.

Συγκέντρωση του ΑΣ Άρης με πολιτικούς φορείς

Στο μεταξύ ο Ερασιτέχνης Άρης κινητοποιήθηκε και απέστειλε πρόσκληση προς τους πολιτικούς της Βόρειας Ελλάδας και τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, για ανοιχτή συγκέντρωση, το Σάββατο 21/05 στις 18:00, στο Sports Cafe του «Κλεάνθης Βικελίδης».

«Σκοπός αυτής της συγκέντρωσης είναι να ενημερωθούν όλοι οι φορείς για το νέο σκάνδαλο που σχεδιάζεται εις βάρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του συλλόγου μας, με την προσπάθεια κλοπής του ευρωπαϊκού εισιτηρίου της, και να συνδράμουν ώστε να αποκατασταθεί η τάξη και να επικρατήσει η νομιμότητα. Περιμένουμε την παρουσία όλων όσων έχουν κληθεί στη συγκέντρωση», αναφέρει μεταξύ άλλων ο ΑΣ Άρης.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News