Άρης: Και το πάρτι συνεχίζεται στο Βικελίδης! Σε παροξυσμό παίκτες και κόσμος!

Άρης: Και το πάρτι συνεχίζεται στο Βικελίδης! Σε παροξυσμό παίκτες και κόσμος για τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ στα πλέι οφ της Super League

Ο Μάντεν σφύριξε για τελευταία φορά στο Βικελίδης, οι ποδοσφαιριστές το γλέντησαν δίνοντας το σύνθημα για πανηγυρισμούς μέσα από τον αγωνιστικό χώρο, αλλά ο κόσμος δεν έφευγε από το γήπεδο!

Ήταν τέτοια η δίψα 20.000 φιλάθλων για μια μεγάλη νίκη και η επική ανατροπή, που το γλέντι συνεχίζεται ακόμα πέριξ του Χαριλάου! Η Αλκμήνης, η Παπαναστασίου και τα στενά γύρω από το γήπεδο «έσκασαν» από κόσμο. 

Στη σουίτα αρχικά μαζί με φίλους τους και πρώην ποδοσφαιριστές (Γιώργος Γκουγκουλιάς) πανηγύρισε ο Θόδωρος Καρυπίδης και μετά κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο έχοντας δίπλα του τους πρωταγωνιστές της νίκης. 

Το στενό του Αλκέτα Παναγούλια πλημμύρισε από φωνές και συνθήματα, τα σουβλατζίδικα γέμισαν και ο κόσμος τραγουδούσε με απίστευτο κέφι: «Ψήστο καλά, ψήστο πολύ, μην πάμε κατευθείαν κλινική!». Τα γνωστά συνθήματα για την Ευρώπη ήρθαν ξανά στα χείλη των φιλάθλων, που φαίνεται σε τέτοιες στιγμές πόσο ανάγκη έχουν να ζήσουν μεγαλύτερες διακρίσεις. Ένα τρόπαιο. 

Κι όλα αυτά αφιερωμένα στον Άλκη, εκεί ψηλά, τον οποίο κανείς δεν ξέχασε ούτε σ’ αυτούς τους πανηγυρισμούς. Η φανέλα με το 19 και το όνομά του ήταν και πάλι εκεί!

Δείτε εδώ τον συγκλονιστικό πανηγυρισμό μιας φίλης του Άρη στις κερκίδες μετά τη νίκη των κιτρινόμαυρων.

Και φυσικά οι ποδοσφαιριστές του Άρη συνέχισαν το γλέντι στα αποδυτήρια! Δείτε την ανάρτηση του Χουάν Ιτούρμπε:

 
 
 
View this post on Instagram

 
 
 

A post shared by Juan Manuel Iturbe (@juan_iturbe93)

 ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Άρης: Ποδοσφαιρική τρέλα στο Βικελίδης! Ευρωπαίος με τον κόσμο του!

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News