Άρης: Με τη σφραγίδα της UEFA στην Ευρώπη, νέο χαστούκι στις μεθοδεύσεις της ΕΠΟ

Απόλυτη δικαίωση στον Άρη για το θέμα της ευρωπαϊκής του συμμετοχής στο Europa Conference League, μέσω UEFA. Το έγγραφο που περίμενε ο Θόδωρος Καρυπίδης και οι συνεργάτες του έφτασε στα γραφεία της Αλκμήνης και επιβεβαιώνει ότι ο Άρης θα παίξει κανονικά στην Ευρώπη. 

Τι λέει η UEFA; Ότι ορθώς αδειοδοτήθηκε από την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ, καθώς ο φάκελος του ήταν πλήρης. Είναι μία ξεκάθαρη νίκη του Άρη στα εμπόδια που από το πουθενά ύψωσε ο προϊστάμενος αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ Βασίλης Σαράκης, αλλά και μια δικαίωση, καθώς κάποιοι προσπάθησαν να μην τον αφήσουν ούτε να πανηγυρίσει την επική ανατροπή επί της ΑΕΚ και την ευρωπαϊκή του συμμετοχή για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Ο Άρης είναι αποφασισμένος να δώσει και συνέχεια και να κυνηγήσει τους υπεύθυνους της απίστευτης περιεπέτειας. Για δεύτερη φορά ο Άρης μέσα σε έναν χρόνο βρέθηκε από το πουθενά με την πλάτη στον τοίχο χωρίς να φταίει. Την πρώτη φορά χρειάστηκε να φτάσει στο CAS για να δικαιωθεί πανηγυρικά και να του επιστραφούν οι έξι βαθμοί. Αυτή τη φορά η δικαίωση ήρθε πολύ γρήγορα μετά τις έγγραφές καταγγελίες στην UEFA και την επικοινωνία που ακολούθησε. Ο Θόδωρος Καρυπίδης έδωσε εντολή στη νομική υπηρεσία της ΠΑΕ να κινηθεί νομικά σε βάρος των κυρίων Σαράκη και Μπάρτζη. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News