Άρης: Δεν ξεχνά τον Άλκη - Συμβολικά το όνομά του στα φετινά εισιτήρια διαρκείας

Άρης: Δεν ξεχνά τον Άλκη – Συμβολικά το όνομά του στα φετινά εισιτήρια διαρκείας | Super League

Ο Άρης δεν ξεχνά τον Άλκη, πως θα μπορούσε άλλωστε! Η μορφή του βρίσκεται πάνω από το Κλεάνθης Βικελίδης και αγκαλιάζει όλους τους φίλους του Άρη σε κάθε αγώνα, είναι ένα συναίσθημα που το νιώθουν έντονα οι φίλοι του Άρη.

Η ΠΑΕ Άρης αποφάσισε στα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες μέρες, να υπάρχει συμβολικά με κάποιο τρόπο και ο Άλκης. 

Στη διάρκεια της χρονιάς προχώρησε στην ονοματοδοσία της Θύρας VIP σε θύρα Άλκης Καμπανός. Τώρα θα προσθέσει το όνομα, ή την εικόνα του στα διαρκείας.

Την ίδια στιγμή ο κόσμος περιμένει να ενημερωθεί για τις τιμές των νέων καρτών και οι πληροφορίες που προέρχονται από τα γραφεία της Αλκμήνης, αναφέρουν ότι θα υπάρχουν τιμές για όλες τις τσέπες που θα αφήσουν ικανοποιημένους όλους τους φιλάθλους, Πιθανότατα να έχουν και περισσότερες παροχές για τους φίλους του Άρη που θα σπεύσουν να αγοράσουν νωρίς τη θέση τους και παράλληλα να ενισχύσουν οικονομικά και την ΠΑΕ, καθώς αυτά τα χρήματα μαζί με το τηλεοπικό συμβόλαιο είναι και βασικότερα έσοδα για όλ τη χρονιά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News