Άρης: Μία πολύτιμη ενδεκάδα στον πάγκο που θα μπορούσε να βγει Ευρώπη!

Ο Χερμάν Μπούργος έχει αρχίσει να μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής και να ανακατεύει την τράπουλα στην προσπάθειά του να πάρει από τον καθένα το καλύτερο, αλλά και να εξερευνήσει τις δυνατότητες του ρόστερ του. 

Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ άφησε αρκετούς πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές στον πάγκο, απόφαση που δικαιολογείται μόνο με τακτική, καθώς δεν υπήρχαν ζητήματα τραυματιών. 

Ωστόσο μια ματιά στον «πολύτιμο» πάγκο του Άρη, βγάζει στο άψε σβήσε μία ομάδα που θα μπορούσε να έχει μπει στα πλέι οφ και να διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο! Ναι, καλά διαβάσατε. 

Πρόβα ενδεκάδας

Στο ΟΑΚΑ ως δεύτερος τερματοφύλακας ήταν ο Σιαμπάνης, που έπαιξε αρκετά ματς ως βασικός και εκτός αποστολής ο βραζιλιάνος Ντένις, που αποκτήθηκε για πρώτος το καλοκαίρι. Δεξί μπακ ο Σούντγκρεν, διεθνής με την Εθνική Σουηδίας στα μπαράζ για το Μουντιάλ. Αριστερός μπακ ο Λούμορ που ήταν εκτός αποστολής (κι αυτός αποκτήθηκε για πρώτος) και μπακ απ ο Σάκιτς, που επίσης είδε το ματς από τη Θεσσαλονίκη! 

Στις θέσεις των στόπερ ο Γιώργος Δεληζήσης που μπήκε στο 89′ κι έπιασε τις 100 συμμετοχές και ο αναντικατάστατος Μπράμπετς, βασικός στην Εθνική Τσεχίας, που λόγω ασθένειας ήταν κλινήρης.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής ο πιο ακριβός του πάγκου, ο Σενεγαλέζος Εντιαγέ, έχοντας δίπλα του τον Ντουκουρέ, μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού ο Φακούντο Μπερτόγλιο, στις πτέρυγες της επίθεσης ο Μπρούνο Γκάμα και ο Ματέο Γκαρσία και στην κορυφή ο Χάιροβιτς. Ο Άρης είχε εκτός αποστολής και δύο σέντερ φορ, τους Δημήτρη Μάνο και Κρίστιαν Λόπεθ. Ξεχάσαμε και τον Ντουάρτε του Άγιαξ, που υπάγεται στην περίπτωση Μήτρογλου. Απίστευτο; Μάλιστα ο Μπρούνο Γκάμα και ο Εντιαγέ δε έπαιξαν ούτε λεπτό!

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News