ΝΤΑΡΚΟ ΓΕΒΤΙΤΣ: «Κάναμε καλό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ»

ΑΕΚ: Ο Ντάρκο Γέβτιτς στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ στάθηκε στην εμφάνιση της Ενωσης και στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ

Ο Ντάρκο Γέβτιτς χαρακτήρισε ικανοποιητική την εμφάνιση της ΑΕΚ στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Σε καμία περίπτωση δεν ήμασταν χαρούμενοι μετά το τελευταίο παιχνίδι. Αυτό που συζητήσαμε και προσπαθήσαμε να κάνουμε σήμερα ήταν να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά για να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι θετικό.

Σε γενικές γραμμές νομίζω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι, η ομάδα δημιούργησε ευκαιρίες, μπορούσαμε να φύγουμε περισσότερο χαρούμενοι αν εκμεταλλευόμασταν τις ευκαιρίες και σκοράραμε κάποιο γκολ, γιατί δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά παίξαμε με βάση, γνωρίζοντας ότι έχουμε ένα δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας, κυνηγήσαμε το εκτός έδρας γκολ, δεν τα καταφέραμε όμως επιστρέφουμε και νομίζω ότι είχαμε μια ικανοποιητική εμφάνιση».

Στην ερώτηση αν η εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι οδηγός για τα επόμενα παιχνίδια, απάντησε: «Δεν μπορώ να ξέρω αν θα είναι οδηγός, αυτό που ξέρω είναι ότι θα πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Κανείς δεν εγγυάται ότι από εδώ και πέρα θα είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι αν εμείς οι ίδιοι δεν το έχουμε στο μυαλό μας. Αν προσπαθούμε να αποφύγουμε αυτά τα λεπτά που στα προηγούμενα παιχνίδια χάναμε την συγκέντρωση μας, νομίζω ότι στα επόμενα παιχνίδια θα δείξουμε αυτή την συγκέντρωση».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News