Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ: «Ενιωσα ανακούφιση όταν υπέγραψα στην ΑΕΚ»

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ βρίσκεται με την εθνική ομάδα της Πολωνίας και προετοιμάζεται για τον τελικό της Τρίτης με την Σουηδία.

Ο μέσος της ΑΕΚ, παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του, μιλώντας τόσο για την μεταγραφή του στην Ενωση όσο και για τον πόλεμο στην Ουκρανία αλλά και το κρίσιμο ματς με τους Σκανδιναβούς. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα sport.fakt.pl:

«Όταν υπέγραψα το συμβόλαιο μου με την ΑΕΚ, ένιωσα ανακούφιση, αφού τα είχα αφήσει όλα πίσω μου. Και έτσι, μπορούσα να επικεντρωθώ στον νέο σύλλογο μου». 

Για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Εμεινα έκπληκτος. Κανείς δεν πίστευε ότι θα έφταναν τα πράγματα εκεί. Μίλησα για αυτό με πολλούς ανθρώπους στον σύλλογο και όλοι είπαν ότι η Ρωσία δεν θα επιτεθεί στην Ουκρανία. Τις επόμενες μέρες συνειδητοποίησα τι δράμα εκτυλίσσεται στην Ουκρανία». 

Για το ματς με την Σουηδία και αν πρόκειται για ρεβάνς της ήττας στο τελευταίο Euro: «Γνωρίζουμε ότι η νίκη δεν θα αλλάξει το παρελθόν, αλλά ίσως αν προκριθούμε στο παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, σε κάποιο βαθμό θα πάρουμε… ρεβάνς για το αποτυχημένο Euro 2020».

Για τη συμμετοχή του στο φιλικό με την Σκωτία: «Συμφωνήσαμε με τον προπονητή ότι θα αγωνιστώ για 60 λεπτά. Είμαι ευχαριστημένος με την εμφάνιση μου όσον αφορά την σωματική μου ετοιμότητα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News