ΑΡΓΥΡΗΣ ΓΙΑΝΝΙΚΗΣ: «Δεν είμαι ευχαριστημένος όσο η ΑΕΚ δεν είναι στην κορυφή»

ΑΕΚ: Οι δηλώσεις του Αργύρη Γιαννίκη ενόψει του κυριακάτικου ματς της Ενωσης με τον Ατρόμητο

Η ΑΕΚ την Κυριακή αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και ο Αργύρης Γιαννίκης στις δηλώσεις του τόνισε ότι δεν είναι ευχαριστημένος όσο η ομάδα του δεν είναι στην κορυφή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα: «Υπάρχει ικανοποίηση για την εμφάνιση, αλλά και απογοήτευση για τις ευκαιρίες που δεν κάναμε γκολ». 

Για το τι ξεχώρισε: «Οι παίκτες έβγαλαν διάθεση και λειτουργήσαμε σαν ομάδα με τους παίκτες να βάζουν τα πόδια τους στη φωτιά». 

Για το αν σκέφτεται να δώσει πιο ενεργό ρόλο στον Γέβτιτς μετά την εμφάνισή του: «Είναι παίκτης της ΑΕΚ, έχει ενεργό ρόλο και εμείς θα κοιτάξουμε να τον αξιοποιήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε».

Για την εκμετάλλευση των χώρων επιθετικά: «Η επιθετική μετάβαση είναι κάτι που έχουμε ως στοιχείο. Τώρα είναι άλλο θέμα γιατί δεν βγαίνει πάντα». 

Για τις αλλαγές για τις οποίες είχε μιλήσει μετά την Κηφισιά και σε τι αναφερόταν συγκεκριμένα: «Είναι αλλαγή νοοτροπίας, αλλαγή στη φιλοσοφία προπόνησης και υπευθυνοτήτων των ατόμων που δουλεύουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα και ευχαριστώ ξανά τον κ. Μελισσανίδη για τη στήριξή του». 

Για το αν είναι ευχαριστημένος από τα επίπεδα της έντασης των παικτών του και γενικά με τι είναι ικανοποιημένος και που θέλει να δει περισσότερη βελτίωση ο ίδιος: «Η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος οργανισμός. Δεν πρέπει να είμαστε ποτέ ευχαριστημένοι ειδικά αν δεν είμαστε στην κορυφή. Εφόσον δεν είμαστε, δεν μπορώ να είμαι ευχαριστημένος». 

Για το σημείο στο οποίο βρίσκονται οι επαφές για τα μεταγραφικά: «Έχουν συζητηθεί εσωτερικά αυτά τα θέματα και τα χειρίζονται οι αρμόδιοι».

Για το αν νιώθει πικρία για το γεγονός ότι αν δεν είχαν έρθει οι ήττες από ΟΦΗ και Παναιτωλικό η διαφορά από τον Ολυμπιακό θα ήταν ακόμη και στους τέσσερις βαθμούς: «Δεν κοιτάζω τις άλλες ομάδες. Είμαι πάρα πολύ πικραμένος για αυτές τις ήττες. Εμείς τα χάσαμε. Ήμασταν ευγενείς οικοδεσπότες. Με πικραίνουν και οι βαθμοί που χάσαμε στη Ριζούπολη». 

Για το ματς με τον Ατρόμητο που ακολουθεί: «Πρέπει να ξεχάσουμε ταξίδια και κούραση. Πρέπει να κάνουμε μια κατάθεση ψυχής και να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό. Έδειξε με τον ΠΑΣ Γιάννινα νέα στοιχεία ο Ατρόμητος. Έχει ποιοτικούς παίκτες, αλλά έχει κολλήσει χαμηλά. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και θα πρέπει να κάνουμε κατάθεση ψυχής για να κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News