Βίντεο: Αυτά κάνει ο Κριχόβιακ και τον θέλει η ΑΕΚ

ΑΕΚ: Αυτά κάνει ο Κριχόβιακ και τον θέλει η ΑΕΚ για τα ματς των πλέι οφ της Super League

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να πυροδοτήσει μεταγραφική «βόμβα» ενόψει των πλέι οφ της Super League καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Γκρέγκορζ Κριχόβιακ της Κράσνονταρ.

Σε πολύ μικρή ηλικία τον απόκτησε η Μπορντό Κ19 και ουσιαστικά από εκεί ξεκίνησε  την επαγγελματική του καριέρα παίζοντας πολλά χρόνια στη Γαλλία. Έκανε την πρώτη του μεταγραφή στη Ρεμς και από εκεί τον απέκτησε η Σεβίλλη για 4,5 εκατομμύρια ευρώ το 2014. Στη Σεβίλλη παρέμεινε για δύο σεζόν, κατακτώντας τη μία από αυτές το Europa League, όπου σκόραρε στον τελικό, ενώ ήταν μέλος της καλύτερης ομάδας της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Το 2016 αποκτήθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν με ποσό 27,5 εκατ. ευρώ, όμως τις επόμενες σεζόν δόθηκε δανεικός στη Γουέστ Μπρόμγουιτς και την Λοκομοτίβ Μόσχας, η οποία τον απέκτησε τελικά έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ. Το 2021 αποκτήθηκε από την Κρασνοντάρ για 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Μέχρι τώρα στο εωσικό πρωτάθλημα είχε 15 συμμετοχές με 4 γκολ και 3 ασίστ. Είναι εκ των αρχηγών της Εθνικής Πολωνίας με 86 συμμετοχές.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News