ΑΕΚ: Ο Κριχόβιακ ψάχνει τρόπο να βγει από τη Ρωσία και να έρθει στην Ελλάδα

ΑΕΚ: Αγώνας δρόμου για να έρθει στην Ελλάδα ο Κριχόβιακ και να προλάβει την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ ούσα πολύ κοντά στην απόκτηση του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, πλέον βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την πλευρά του παίκτη για να βρεθεί τρόπος να έρθει όσο πιο γρήγορα γίνεται στην Αθήνα.

Τα πράγματα δεν είναι απλά, καθώς ο διεθνής Πολωνός μέσος βρίσκεται στην ρωσική πόλη Κράσνονταρ, που είναι και η ομώνυμη ομάδα, κι όλα αυτά εν μέσω της εισβολής που βρίσκεται σε εξέλιξη από τους Ρώσους στην Ουκρανία.

Οι επιλογές, λοιπόν, που έχει, για να βγει από την Ρωσία είναι δύο: Είτε θα πρέπει να μεταβεί σε κάποια πόλη κοντά στα σύνορα και να περάσει οδικώς σε άλλη χώρα και από εκεί αεροπορικώς να έρθει Ελλάδα, ή μπορεί να πάει Ντουμπάι και από εκεί, μέσω Εμιράτων, χωρίς να περάσει από την Ευρώπη, να έρθει απευθείας στην Αθήνα. Βεβαίως, υπάρχει και το ενδεχόμενο να έρθει απευθείας οδικώς στην Ελλάδα από τη Ρωσία αλλά αυτό δεν είναι εύκολο.

Τα πάντα, είναι ανοιχτά αυτή την ώρα που μιλάμε εξαιτίας των ειδικών συνθηκών που επικρατούν στη Ρωσία, με την ΑΕΚ από την πλευρά της, να κάνει ότι περνά από το χέρι της για να έρθει γρήγορα και με ασφάλεια ο παίκτης στην Αθήνα.

Μάλιστα, γίνεται αγώνας δρόμου να προλάβει το ντέρμπι της άλλης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, δηλαδή να έρθει στα μέσα της εβδομάδας στην Αθήνα και να έχει 2-3 προπονήσεις στα πόδια του με την ομάδα για να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News